Un tânăr se zbate între viață și moarte după ce a fost...

Un tânăr se zbate între viață și moarte după ce a fost rupt în bătaie de un polițist. De la ce a pornit scandalul UPDATE Agresorul, reținut

0
DISTRIBUIȚI
bataie
Băltean Alex (stânga) în comă după ce a fost bătut de un polițist (Dărăbuț Claudiu – dreapta) în centrul Aradului

Scandal monstru între un polițist și un tânăr sportiv, în plin centrul orașului. Tânărul a ajuns în stare deosebit de gravă la Timișoara, iar acum starea sa este incertă. Imaginile video surprinse de camerele de înregistrare din apropiere îl arată pe polițistul de la Poliția Municipiului Arad – Biroul Rutier (D.C.) cum îl lovește pe tânărul instructor: o dată îl lovește în interiorul unui local din centru, iar a doua lovitură o primește în afara lui, lângă terasele pline de oameni, scrie aradon.ro. În urma celei de-a doua lovituri tânărul cade pe asfalt și acolo rămâne până la sosirea cadrelor medicale de pe ambulanță. De la Spitalul Județean Arad, pacientul – care suferise o fractură craniană – a fost transferat la Spitalul Județean din Timișoara cu o autospecială SMURD Arad.


Momentan, tânărul se află în comă. Ce spune IPJ Arad despre acest incident? Ei bine, reprezentanții IPJ ne-au declarat că nu pot confirma și nici infirma numele agresorului și nici calitatea lui de polițist. Cazul a intrat deja în atenția procurorilor arădeni.
În ceea ce-l privește pe polițistul Dărăbuț Claudiu, acesta nu se află la prima “abatere”. În urmă cu ceva vreme, polițistul de la Poliția Municipiului Arad – Biroul Rutier, venind de la o petrecută la lăutari, s-a răsturnat cu mașina între Ineu și Arad. În autoturism cu el se mai afla încă un polițist. Din informațiile noastre, cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Însă colegii polițistului spun că acesta are mai multe abateri la activ, conform aceleiași surse.

Dărăbuț Claudiu a fost căutat mult și bine de către ofițerii Serviciului de Investigații Criminale după bătaia din noaptea de vineri spre sâmbătă. Polițistul s-a ascuns de colegii săi, însă s-a predat într-un sfârșit – convins și adus la Poliție de către un prieten și coleg de-al său de la Rutieră.

UPDATE Polițistul de la Rutieră a fost arestata, duminică, pentru 30 de  zile, la propunerea procurorului de caz. El este acuzat de tentativă de omor, spune procurorul Corina Corbaciu. Prietenii lui Alex Băltean, poloistul care i-a căzut victimă polițistului, au inițiat o campanie pe Facebook prin care cer dreptate pentru sportivul arădean

Foto: Aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.