Un traficant de droguri a primit o pedeapsă INEDITĂ. Ce va trebui...

Un traficant de droguri a primit o pedeapsă INEDITĂ. Ce va trebui să facă pentru comunitatea sa

1
DISTRIBUIȚI

cannabis captura 112

Un cărășean carea introdus în țară o cantitate mare de droguri a scăpat de închisoare, însă trebuie să muncească trei luni în folosul Primăriei Reșița.

Robert Danny Panaite, din Reșița, și Gabriel Ionuț Săutiuș, din Hișidelu de Sus, Bihor, au cumpărat cannabis din Spania, iar drogurile le-au recepționat în februarie, la poșta Atlassib. „Inculpatul Panaite i-a comunicat inculpatului Săutiuţ că urmează să primească din Spania un colet conţinând jumătate de kilogram de haşiş pe care vrea să-l vândă unei persoane din Timişoara”, a reţinut procurorul DIICOT în rechizitoriu, conform Express de Banat.

În colet, arată aceeași sursă s-au găsit: o cutie din material plastic inscripţionată „Goddy cao” de culoare galbenă cu capac albastru de 800 grame care era desigilat, în interiorul căreia se aflau granule de culoare maro pe bază de cacao şi cinci pacheţele înfoliate de plastic transparent şi lipite cu bandă adezivă, de culoare maro şi verde oliv cu miros înţepător”, se mai arată în rechizitoiu.


Analizele de laborator au confirmat că e vorba de cannabis.

Panaite nu a recunoscut nimic și a fost condamnat zilele trecute pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de risc, la trei ani închisoare cu suspendare sub supraveghere. În plus, a fost obligat să presteze o muncă în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa pe o perioadă de 90 de zile. Toto 90 de zile în folosul comunității are de muncit și complicele lui, în cadrul Primăriei comunei Hidişelu de Sus, judeţul Bihor.

Săutiuţ a recunoscut totul şi a primit doar doi ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de introducere în ţară a drogurilor de risc, sub modalitatea importului fără drept.

1 COMENTARIU

  1. Pedeapsa nu este deloc inedită. Conform lrgilaţiei în viguare, orice suspendare a executării pedepsei sub supraveghere este insoţită de muncă în folosul comunităţii. Ca jurnalişti, ar trebui să prezentaţi faptele în mod obiectiv şi corect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.