Unde a dispărut stația de purificare a aerului din Piața Sfântul Gheorghe...

Unde a dispărut stația de purificare a aerului din Piața Sfântul Gheorghe și cum apără primarul Robu achiziţia „pionului” său Petrică Folică

2
DISTRIBUIȚI

statie purificare sf gheorghe

Consilierul local Dan Idolu, de la PSD, a solicitat în plenul de marți al Consiliului Local Timișoara o informare privind performanțele legate de calitatea aerului obținute după primele șapte luni de la achiziționarea stației de filtrare a aerului amplasată în Piața Sfântul Gheorghe.


Mai exact, Idolu a dorit să știe cum a fost decisă locația amplasării stației, performanțele obținute privind purificarea aerului și dacă acestea au fost consemnate în mod oficial. Fără a aștepta să răspundă în scris, edilul Nicolae Robu a explicat că „stația a fost amplasată în unele din cele mai grele puncte privind praful, cel din Piața Sfântul Gheorghe, unde se lucrează. După ce o bună parte din lucrări au fost închise, stația a fost mutată în zona Calea Șagului- Musicescu unde sunt lucrări de mare anvergură, aici Aquatim are lucrări de înnoire a canalizării. Măsurătorile care au fost făcute de instalația automată cu care este echipată stația au arătat îmbunătățiri spectaculaose ale aerului pe o anumită arie. Nu avem un studiu temeinic făcut ca să putem răspunde și cantitativ întrebărilor. Ca apreciere generală, cei care au urmărit valorile indicate de aparatura cu care este dotată stația spun că este foarte eficientă”.

Stația a fost achiziționată ca urmarea a propunerii consilierului local PNL Petrică Folică, , care săptămânile trecut a dezvăluit că PSD Timiș nu a achitat niciun leu pentru chiria aferentă sediului partidului, situat pe Splaiul Tudor Vladimirescu.

2 COMENTARII

  1. Primarul asta chiar ne crede tampiti!??? Imbunatatiri spectaculoase a aerului?? Nu trebuie sa fii nici macar inginer sa realizezi ca statia asta e o imensa pacaleala pe bani publici. Am mai comentat legat de acest aspect Cu calcule. Ar trebui sa repuneti calculele pe tapet si in articol orid e cate ori primarul apara acest urias tun tras timisorenilor. Urias nu prin suma cat prin impertinenta cu care primarul ne crede prosti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.