Universul s-a născut aseară în centrul Timișoarei, în interpretarea magistrală a „spaniolilor...

Universul s-a născut aseară în centrul Timișoarei, în interpretarea magistrală a „spaniolilor zburători”. Când mai puteți vedea spectacolul FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1237525893">

kaosmos (15)

O trupă de artiști spanioli a recreat nașterea Universului, prima zi a Creației, făcând piruete în aer, salturi de la zeci de metri deasupra pământului și dansuri în sincron suspendate în frânghia unei macarele. Mii de oameni au savurat spectacolul de muzică și acrobații. Grupo Puja!, spaniolii care, anul trecut, invitați la ediția precedent a FEST – FDR au prezentat o poveste insirată din Alice în Țara Minunilor, au revenit anul acesta la Timișoara la invitația Teatrului Național din orașul nostrum, ca să ne arate cum s-a născut Universul.

Mișcările realizate în aer de acrobați au recreat ciocnirea moleculelor. Cu ajutorul unei macarele de câteva tone cu un braț lung de zeci de metri, artiștii au zburat dintr-un capăt în altul al Pieței Victoria din Timișoara, și au dat fiori privitorilor când, în jurul lor a pornit o ploaie de… pop corn ( cum aveau să constate copiii prezenți la show).

”În aer te simți concentrat, simți coregrafia în minte și ca să faci mișcările corecte nu ai timp să te uiți în jos, să vezi ce se întâmplă”, spune unul din artiștii ”zburători”.

Spectacolul K@osmos durează 40 de minute și se joacă din nou astăzi de la ora 22 în Piața Victoriei din Timișoara în cadrul Festivalului European al Spectacolului de Teatru. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.