VICTORIA ÎNDOBITOCIRII. Timişoara ŢAŢELOR PENIBILE şi a protestatarilor care trebuie reduşi la...

VICTORIA ÎNDOBITOCIRII. Timişoara ŢAŢELOR PENIBILE şi a protestatarilor care trebuie reduşi la tăcere

11
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Deşi ne aflăm într-un secol în care tehnologia ne permite să avem aproape orice dorim, constat pe zi ce trece că suntem departe de evoluţie. În marea de „pot să am orice” oamenii devin din ce în ce mai necivilizaţi. Iar forţele de ordine de genul Poliţie, Jandarmerie sau Poliţia Locală servesc doar interselor celor care le conduc. De departe, cel mai bine necivilizaţia se vede vara. Atunci când din cauza căldurii pe străzi, prin cluburi şi prin faţa blocurilor încep să mişune tot fel de personaje cu carenţe gigantice de educaţie.

Iar legile româneşti sunt făcute ca să ţină cu cei certaţi cu bunul simţ.


Mă refer aici la hoardele de ţaţe de orice sex care împreună cu familiile lor poluează băncile din faţa blocurilor. Programul de linişte, conform legii, e doar între 22 seara şi 8 dimineaţa, plus o oră ziua. Astfel, dacă ai NEnorocul, cum am eu, să stai într-un bloc cu bănci sub geam, o să ai plăcerea să vezi că de fapt între cei care locuiesc la bloc şi cortorari nu e o mare diferenţă. Statul pe bancă de dimineaţa până seara, urlatul în gura mare după vecini, jucatul cu mingile pe sub geamurile tuturor, muzica fără număr şi altele de acest tip sunt lucruri obișnuite şi au intrat deja în rutina multora din cei care se laudă că sunt fruncea şi că trăiesc într-un oraş de cinci stele. Oamenii ăştia nu ţin deloc cont de faptul că trăiesc în societate, unde aşa cum ei au dreptul la distracţie alții au dreptul la linişte. Pentru ei nu există parcuri, terase sau altele. Ia dacă rişti să le atragi atenţia, te trezeşti atacată de vârstnice „respectabile” care te vor anumţa că se poate mai rău: „Unii se bulesc pe bancă la 1 noaptea”. Iar poliţia nu are ce să facă. Atunci când nu e oră de linişte circul ăsta grotesc nu poate fi stopat. Nici amendat.

De cealaltă parte, cei care ies în stradă să protesteze pentu tăierea copacilor, pentru legi sau alte probleme cu care ţara se confruntă au nevoie de autorizaţie. Şi dacă nu o au, riscă să fie amendaţi. Pentru că luptă pentru un ideal. Asta e ţara noatră, o RUŞINE în care am ajuns să apărăm ţaţele întreţinute cu ajutoare sociale şi să amendăm activiştii. TREZEŞTE-TE, Române!

11 COMENTARII

  1. Cred că articolul tău nu numai că este răutăcios și nefondat, ci are ca scop crearea unei intrigi și a unor discuții aprinse. În fond, faptul că te exprimi astfel și folosești cuvinte atât de dure la adresa vecinilor tăi (și nu numai), nu te face superioară ”hoardelor de țațe de orice sex”, ci te include în categoria persoanelor cu ”carențe gigantice de educație”. Iar dacă acest articol se poate numi unul jurnalistic, prefer să nu mai accesez acest site.

  2. Pe langa toate astea mai adauga si 10 barbati fara tricouri cu lada de bere langa banca si vreo 2-3 gospodine ,sa le zicem ,curatand mazare sau alte legume ,fructe de sezon.Pe la22 incep sa urle mai tare decat ziua,profitand de intuneric .Abia spre dimineata ,ora 3 sa zicem ca poti sa adormi.

  3. ”Iar legile româneşti sunt făcute ca să ţină cu cei certaţi cu bunul simţ.. între cei care locuiesc la bloc şi cortorari nu e o mare diferenţă… Oamenii ăştia.. Ia dacă rişti să le atragi atenţia, te trezeşti atacată..” Tantico, cu aere de jurnalista care acum cateva luni isi varsa of-ul ca e etichetata drept orice numai jurnalista nu… articolul matale e la nivelul de tzatzica cu 8 elementare si nu are nici o legatura cu jurnalismul.. Data viitoare cand te ”trezeşti atacată” personal, du-te varsa-ti of-ul pe pagina matale de facebook sau pe un blog personal si nu mai infecta spatiul public cu asemenea materiale atat de jenant scrise incat nu pot fi numite articole!! Si, apropo, MicRobu avea dreptate, esti agramata.. Iti recomand sa verifici intai textele cu spell check daca nu ai idee cum se scrie corect in limba romana si mai ales verifica ce inseamna termenul grotesc in Dex, poate asa ai sa-ti ajustezi matale propriile ”carenţe gigantice de educaţie”, inainte sa le vezi pe ale altora..!

  4. Cei care locuiesc la casa (Teodora M.S.), nu au de unde sa stie cum e la bloc. In mare parte, ziarista, adevar graieste, ce sa fac, nu m-am putut abtine 🙂

  5. ciudat. de ceea ce se scrie in articolul asta, se plangeau babele din vecini, duminica cand ieseau la poarta sa puna cartierul la cale si noi fiind copii, jucam mingea pe drum. Ba ale dreaqului de hoaşte ne mai luau si mingea si o spargeau. Ce sa zic, felicitari si baga-i mare, ca vad ca fara sa-ti dai seama, te indrepti inspre ceea ce te plangi, ţaţo

  6. Asta nu e articol de jurnalist, asta e fițuică de lipit pe usa de la bloc. Nu-mi spune ca tu cand erai copil nu te jucai in fata blocului, mergeai in spatii special amenajate la mall, sau pe terasa in centru la Loyd si dădeai acolo un şotron sau un elastic 🙂

  7. ,,Tzatzele,, alea ,de ce neam sunt?De cernoziom?Ca banateni nu sunt.Deci,cand vorbesti la misto de Timisoara spunand,, se lauda ca sunt fruncea,, mai studiaza.Banatenii nu prea stau la bloc.Iar daca stau la bloc nu au apucaturi de mahala.
    Astept cu interes sa ne spui de unde sunt venite ,,tzatzele,,…

  8. Pai cum bai ipocrito, acum nu mai au dreptul la libera exprimare ??? De ce? Ca-ti deranjeaza somnul de frumusete care oricum nu pare sa te ajute? Si da, esti agramata…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.