Zilele Fimului de Umor franțuzesc la grădina de vară din Timișoara. Ce...

Zilele Fimului de Umor franțuzesc la grădina de vară din Timișoara. Ce proiecții vor putea fi vizionate

0
DISTRIBUIȚI

film umor

Vacanța vine la Institutul Francez cu trenul din Franța, care aduce, pentru a șasea oară la Timișoara, “Zilele Filmului de Umor” – de bună seamă francez și de bună calitate. În grădina institutului și la grădina de vară “Capitol” vor fi proiectate trei recente comedii franțuzești dar programul cuprinde și un dj set bogat în selecții eclectice de pe vinil însoțit  de selecții și montaje vizuale “de epocă” iar artiști invitați vor fi UFO & VJ U8.

Evenimentul, care dorește să revigoreze cinematograful în aer liber, s-a bucurat de succes în anii trecuți iar temele filmelor alese pentru această ediție – dragoste, cupluri, relații – doresc, de asemenea, să asigure popularizarea umorului franțuzesc.


Primul film, “Băieții și Guillaume, la masă!” (Les garçons et Guillaume à table!), realizat în 2013, va putea fi văzut în grădina Institutului Francez vineri, 26 iunie, de la ora 22,00. Programul din ziua următoare începe la ora 21,00, la grădina de vară “Capitol”, cu UFO & VJ U8/100% Vinyl Selection/video set, după care, la ora 22,30, va fi prezentat filmul “Cu ce ți-am greșit noi, Doamne?” (Qu’est-ce qu’on a fait au bon Dieu?), producție a anului 2014, care abordează tema relațiilor interetnice și interconfesionale. Ultima proiecție, “Oameni, săruturi, iubiri” (Des gens qui s’embrassent), care o are în distribuție pe Monica Bellucci, va avea loc duminică, de la ora 22,30, tot în grădina de vară, și va fi precedată, de la ora 21,00, de un program similar cu cel din seara precedentă. Toate cele trei filme sunt subtitrate în limba română. În caz de timp nefavorabil, prima proiecție va avea loc în incinta institutului iar următoarele două la sala “Capitol”. Accesul publicului este gratuit, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.