19 percheziții ale Poliției de Frontieră la contrabandiștii de țigări. Vezi ce...

19 percheziții ale Poliției de Frontieră la contrabandiștii de țigări. Vezi ce au descoperit

4
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera 1112

Polițiștii de frontieră fac, în această dimineață, 19 percheziții în locuințe care aparțin unor persoane suspectate de contrabandă.


Pe numele a 12 suspecți au fost emise mandate de aducere de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița. Din probele adunate până acum de polițiștii de frontieră din Caraș Severin a reieșit că țigările de contrabandă erau aduse peste fâșia verde de către contrabandiști sârbi și preluate de români, care le vindeau direct în piața din Oravița sau la magazinele din localitățile învecinate, fie le comercializau la Reșița. Anchetatorii au descoperit, într-o casă din localitatea cărășeană Răcăjdia un depozit de țigări de contrabandă. Vom reveni cu amănunte.

4 COMENTARII

  1. (pentru antitabac) in Timis niciodata n-ai sa vezi asa ceva. E peste putinta lor si nici nu vor ca doar de unde mai vin banii pentru ei ….Vai si vai de judetul acesta unde nimic nu se intampla si nimeni nu vede nimic. Speram sa vina cineva de undeva sa faca ei treaba celor de aici ca la noi politie nu exista, exista doar oameni cinstiti si politisti model !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.