ADMITERE FACULTATE 2015 Care sunt cele mai căutate facultăți din universitățile timișorene,...

ADMITERE FACULTATE 2015 Care sunt cele mai căutate facultăți din universitățile timișorene, la jumătatea perioade de înscriere

1
DISTRIBUIȚI

rectorat politehnica palatul loyd

Bătălie mare pe facultățile timișorene. La cele mai căutate numărul înscrișilor a depășit și de două ori pe cel al locurilor bugetate. Politehnica conduce în topul celor mai căutate universități.

La Facultățile de Automatică și Calculatoare și de Electronică și Telecomunicații, care organizează o singură sesiune de examinare, comună, s-au înscris deja 1.202 candidați pe numai 600 de locuri bugetate. Tot la UPT, la Facultatea de Mecanică s-au înscris 608 candidați pe 415 locuri bugetate, iar la specializarea Informatică 475 candidați pe 55 locuri bugetate. Înscrierea candidaţilor are loc în perioada 13 – 17 iulie, iar concursul de admitere este programat în data de 21 iulie.

A doua universitate timișoreană în topul preferințelor candidaților e Universitatea de Vest.


Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor conduce detașat. Aici s-au înscris deja 862 de tineri pentru 500 de locuri. Facultatea de Matematică – informatică e a doua, cu 480 de înscriși, în două zile, pe 198 de locuri bugetate, iar Sociologia numără 321 de candidați pe 213 locuri fără plată. UVT a început înscrierile în data de 6 iulie, iar acestea se desfăşoară până în 31 iulie.

La Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Tmișoara, la specializarea Medicină, sunt deja 911 înscriși pentru 299 de locuri bugetate. Urmează facultatea de medicină dentară, cu 189 înscriși la 39 de locuri fără plată, respectiv specializarea Asistentă medicală generală, cu 177 de candidați pentru 49 de locuri. Înscrierile au început pe 6 iulie și se pot face până pe 17.

Mai multe detalii despre înscrierea în universitățile timișorene puteți afla AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.