Al treilea mall din Timișoara a primit autorizație de construcție. Când speră...

Al treilea mall din Timișoara a primit autorizație de construcție. Când speră investitorii că va fi gata

0
DISTRIBUIȚI

timisoara plaza

Timp de aproape 10 ani, timișorenii au avut la dispoziție un singur centru comercial de mari dimensiuni, Iulius Mall, deschis în octombrie 2005. Concurența, însă, i-a făcut pe investitori să reacționeze. După ce fondul de investiții NEPI a început construcția Timișoara Shopping City pe Calea Șagului, mall care ar urma să fie deschis până la finalul acestui an, grupul Iulius a anunțat planuri de mare anvergură pentru zona actualului mall.

După ani de zile în care nu s-a „mișcat” nimic, și grupul Plaza Centers a anunțat acum câteva luni că a obținut în mare parte finanțarea pentru Timișoara Plaza.


Și mai recent, surse din Primăria Timișoara au declarat pentru cetateanul.ro că a fost emisă și autorizația de construire pentru firma SC Elite Plaza SRL, care a primit autorizație pentru construirea unui centru comercial cu demisol, parter, mezanin și două etaje, dar și pentru realizarea parcării, a spațiilor verzi și a căii de acces. Potrivit surselor amintite, Primăria a emis pentru construirea Timișoara Plaza autorizația nr. 987/16 iulie 2015. Lucrările la cel de-al treilea mall din Timișoara ar putea începe până la sfârșitul acestui an.

Plaza are la dispoziție o suprafață de 32.000 de metri pătrați în zona Modern, aproape de ieșirea din Timișoara spre Lugoj, iar pe site-ul companiei se menționează că „grupul intenționează începerea lucrărilor în 2015 și deschiderea mall-ului în 2016”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.