Americanii de la Carnifex susţin la Timişoara primul lor concert din România...

Americanii de la Carnifex susţin la Timişoara primul lor concert din România VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

carnifexCarnifex, una din cele mai importante trupe din noul val de metal american, ajunge în premieră în România, în data de 27 iulie la Club Daos din Timişoara. Carnifex şi-au început activitatea în 2005, la inţiativa solistului Scott Lewis şi a toboşarului Shawn Cameron, mergând pe premiza de a rafina un stil muzical ce se defineşte de mai bine de 25 de ani drept cea mai maniacă şi malefică formă a muzicii rock.

Combinând muzica death metal cu sonorităţi derivate ale fenomenului core, Carnifex a devenit un real fenomen încă de la lansarea primului album, vândut în zeci de mii de exemplare cu aproape zero promovare.


„În fiecare noapte încercăm să cântăm cât mai precis. Câteodată este dificil să oferi un show atât de intens şi totodată atât de interactiv, însă ne asigurăm că publicul joacă un rol important”, declară Lewis.

Carnifex se află în turneu european pentru a promova cel mai nou album, Die Without Hope, lansat via Nuclear Blast Records. La finele anului 2014, Carnifex a participat la ceea ce a fost numit „Tour Of The Year”, împreună cu Parkway Drive, Heaven Shall Burn şi Northlane.

Biletele pentru acest concert pot fi achiziţionate din reţeaua iabilet.ro la preţul de 30 de lei. În ziua concertului, preţul unui bilet va fi de 40 de lei şi va putea fi achiziţionat de la intrarea în club. Pentru cei ce posedă un abonament la Rockstadt Extreme Fest şi îl prezintă la intrare, organizatorii oferă o bere din partea casei. Informaţii despre trupele invitate special vor fi disponibile în scurt timp. Evenimentul este organizat şi prezentat de Rockstadt Extreme Fest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.