Australianul DUB FX susţine un concert deosebit la Timişoara. Când are loc...

Australianul DUB FX susţine un concert deosebit la Timişoara. Când are loc evenimentul cu intrarea liberă VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

dubfx

Melomanii timişoreni sunt invitaţi la un pop-up concert cu Dub FX, muzicianul care s-a caracterizat drept „Independent Worldwide Street Performing Looper”, alături de care se vor afla Andy V – saxophonist si Evan Tweedie – basist.Cu această ocazie va porni la drum proiectul „Experimentalist Hub”, care anul acesta va prezenta peste 20 de evenimente dedicate comuntăţii creative din Timişoara. Concertul are loc miercuri, 15 iulie, la Ambasada.

Dub FX înseamnă independență pe toate planurile: doar spectacole live, promovare cu ajutorul celor care duc vorba mai departe prin rețelele sociale și un număr de mostre gratuite care pot fi accesate ușor de către fani. Deşi a început ca şi muzician de stradă, Dub FX are acum peste 618.000 de fani pe facebook (42.000 din România) şi doar anul trecut a strâns zeci de mii de oameni în faţa scenelor mari de la Exit şi Electric Castle. Dub FX vrea să schimbe lumea sugerând că fiecare dintre oamenii pamântului poate să facă adevărate revoluții cu multă implicare și autodeterminare.

Andy V, devenit timișorean de curând, vorbește despre colaborarea cu Dub FX și motivele pentru care s-a decis să se mute în România.


„M-am îndrăgostit de o doamnă minunată și am decis să mă mut în România. Vreau să-mi petrec toată viața aici, Europa mi se pare superbă, iar Timișoara e un oraș viu, modern, plin de oportunități. Concertul de miercuri, de la Ambasada, e o continuare firască a ceea ce am făcut aici anul trecut, iar momentul este perfect: vară, soare, momentul în care un oraș trăiește la maxim”, a transmis Andy.

„Dorim să le arătăm oamenilor că o parte din experiența PLAI se poate trăi și în tot timpul anului, prin intermediul unor evenimente dedicate, organizate in spațiul care ne este cel mai drag, dar și bucurându-ne de tot ce oferă scena aceasta minunată de muzică live si de evenimente frumoase care se organizează. Suntem foarte bucuroși că putem oferi un concert așa cum e cel cu Dub FX de miercuri, pentru că el este un exemplu de valoare creativă imensă și în același timp de ancorare în ceea ce contează. Ne bucurăm să lansăm împreună Experimentalist HUB. pentru că astfel, alături de partenerii de la Groslch, dorința noastră de a sprijini comunitatea creativă se apropie mai mult de realitate. Alaturi de ei îi invităm pe toți cei care vor ajunge la Ambasada pe 15 iulie să ne calce pragul și la PLAI X, între 11 și 13 septembrie 2015 unde vor descoperi o întreagă lume, o experiență care împletește cunoscutul și familiarul cu bucuria descoperirii noului, de la artiști la activități și parteneri”, spune Andreea Iager Tako, voluntar, cofondator PLAI.

Alături de DUB FX, la acest eveniment vor mai fi prezenţi Dumbo (Freenetik), SubSound Crew (Electric Playground) şi Mighty Boogie (Sabotage). Evenimentul va avea loc la AMBASADA (str. Anton Seiller nr. 2, Timișoara), miercuri, 15 iulie, cu începere de la ora 20.00, iar intrarea este liberă, în limita capacităţii spaţiului.

Sursa foto: Facebook / Dub Fx

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.