BAC 2015 Aproape 1.000 de liceeni din Timiş, nemulţumiţi de notele primite,...

BAC 2015 Aproape 1.000 de liceeni din Timiş, nemulţumiţi de notele primite, au depus contestaţii. Când vor afla rezultatele finale

0
DISTRIBUIȚI

bacalaureat 2015

Aproape 1.000 de absolvenţi de liceu din judeţul Timiş, care au susţinut examenul de Bacalaureat în acest an, au depus contestaţie, nemulţumiţi fiind de notele primite.


Este vorba despre 846 de elevi care speră că vor lua note mai mari, după ce lucrările vor fi recorectate.

Reprezentanţii ISJ Timiş transmit că 293 de contestaţii au fost depuse la proba scrisă la Limba Română, şapte la Limba Maternă, 93 la Istorie, 166 la Matematică şi 287 la proba la alegere a profilului şi specializării. Contestaţiile urmează să fie soluţionate în intervalul 8 – 9 iulie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie.

Promovabilitatea la BAC în judeţul Timiş a fost de 65,84 % în acest an, cu aproape zece procente mai mare faţă de cea de anul trecut. De asemenea, în judeţul Timiş au fost înregistrate cele mai multe medii de 10 din ţară. Nouă elevi au reuşit să obţină nota maximă la toate probele „examenului maturităţii”. La Bacalaureat s-au prezentat 4.880 de candidaţi din Timiş, însă şapte au fost eliminaţi din examen pentru că au încercat să copieze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.