Biciclişti din întreaga ţară, aşteptaţi la un concurs de mountainbike într-un loc...

Biciclişti din întreaga ţară, aşteptaţi la un concurs de mountainbike într-un loc unic în România. Când are loc acţiunea

0
DISTRIBUIȚI

cupa arsenal park

Cupa Arsenal Park 2015 – Army Bike Contest este numele celui mai mare concurs de biciclete din judeţul Hunedoara, în cadrul căruia sunt aşteptaţi să se întreacă iubitori ai mersului pe două roţi din întreaga ţară. Acţiunea este organizată de „Verde pentru Biciclete”, Arsenal Park Transilvania şi fraţii Cosmin şi Alin Roşu, şi are loc în data de 16 august.

Cupa Arsenal Park este primul concurs de mountainbike individual organizat într-un loc unic în România, Arsenal Park, un complex turistic cu specific militar. Pentru cucerirea cupei, se pot întrece toţi bicicliştii din ţară şi străinătate, pasionaţi de mountainbiking și cross-country. Acest concurs se află deja la cea de-a cincea ediție.

Înscrierea în competiţie se poate face online, până în data de 12 august, pe pedaleaza.ro sau la faţa locului, în ziua concursului.


Taxa de înscriere este de 40 de lei pentru cei care se înregistrează online şi de 50 de lei pentru înscrierile la faţa locului, iar copiii cu vârsta până în 14 ani participă gratuit. Premiile puse la bătaie vor fi generoase şi sunt cele mai mari oferite în cadrul unui astfel de concurs autohton. Este vorba despre premii în bani, diplome şi cupe.

Locul de desfășurare a concursului este Arsenal Park din Orăștie, jud. Hunedoara. Arsenal Park este un complex turistic de vacanţă cu 3 stele pe epoleţi, unul dintre puţinele obiective cu tematică militară din Europa. Cele 80 de hectare pe care se întinde Arsenal Park oferă nenumărate oportunităţi: aventură, muzeu militar în aer liber, teren de joacă într-un cadru natural dezarmant. Arsenal Park este astfel o tabără de antrenament, o bază de expediţii turistice, o oază de relaxare şi în acelaşi timp, un furnizor de adrenalină.

cupa arsenal park

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.