Cinci firme din Timişoara, ÎNCHISE pentru lipsa autorizaţiei comerciale. Ce le transmite...

Cinci firme din Timişoara, ÎNCHISE pentru lipsa autorizaţiei comerciale. Ce le transmite primarul Nicolae Robu patronilor certaţi cu legea

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pnl (2)

Primăria Timişoara a pus gând rău tuturor patronilor care nu respectă legea. Dacă în urmă cu câteva săptămâni primarul Nicolae Robu asista personal la demolarea unor terase construite ilegal în urbea de pe Bega, iar imediat după a dispus demolarea terasei construite ilegal de culturistul Florin Teodorescu lângă Sala Olimpia, astăzi Robu a oferit noi veşti vizavi de intervenţiile efectuate.

„Au fost închise cinci unităţi comerciale, din punctul meu de vedere sunt unităţi comerciale care au funcţionat fără autorizaţie comercială, unele dintre ele au avut şi sesizări vizavi de tulburarea liniştii publice.


Noi ducem o campanie pentru a duce în legalitate tot ceea ce este acum în oraş în ilegalitate. Din păcate, deşi progresele sunt foarte mari, există anumite unităţi comerciale care funcţionează fără autorizaţie de funcţionare sau acord de desfăşurare a exerciţiilor comerciale. Pe noi nu ne interesează cine sunt proprietarii sau ce fel de activităţi desfăşoară, ci doar să respecte legea, şi asta presupune să aibă acest acord”, a spus Robu.

Firmele sancţionate sunt Skyplace SRL, adică River Deck, Bryser SRL-D – activităţi întreţinere corporală, Alina Food Enterprise SRL, La Căpiţe – berărie şi DUO Grup Service. Este important de menţionat că, deja, La Căpiţe a fost închis şi de ANAF, care a depistat că mai multe produse comercializate nu au fost oferite cu bon fiscal, pentru ca acum să se constate că de fapt localul vindea produse ilegal nevând autorizaţie comercială. Toate firmele amintite mai sus au termen de 30 de zile să intre în legaliate, a spus primarul Nicolae Rpobu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.