Client nemulțumit, bătut până a leșinat de angajați ai Telekom. De la...

Client nemulțumit, bătut până a leșinat de angajați ai Telekom. De la ce a pornit scandalul UPDATE Reacția companiei

7
DISTRIBUIȚI

batut_telehom

Un client Telekom a ajuns la spital după ce s-a dus la compania de telefonie pentru a reclama anumite probleme din contract. Incidentul s-a petrecut ieri, iar acum Poliția așteaptă ca victima să depună reclamație, conform ziuadevest.ro.

„În cauză, polițiștii Secției 5 au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Totodată, persoanei vătămate i s-a adus la cunoștință termenul legal în care poate depune reclamație, fiind vorba despre o infracțiune în cazul căreia acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, spune Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș. Tânărul agresat are nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale.

Photo_09-07-15_23_04_50Victima, Dragoș Nica, 30 de ani, a ajuns la sediul Telekom de pe strada Demetriade, pentru a reclama inadvertențe între contractual semnat și starea de fapte.


La un moment dat, lucrurile au luat-o razna. Discuția s-a purtat în biroul directorului de vânzări, iar unul din agenți, speriindu-se de client, l-a lovit cu pumnul.

Victima susține că a căzut pe jos și și-a pierdut cunoștința, iar când și-a revenit a reușit să fugă și să sune la 112.

Agresorii au fost duși la sediul Secției 5 pentru audieri. În fața oamenilor legii ei au susținut că doar agentul de vânzări, un tânăr de 23 de ani, l-ar fi lovit pe tânăr, acesta menționând că s-a speriat de un gest brusc făcut de victimă.

UPDATE „Regretam acest incident si faptul ca numele companiei noastre este mentionat in acest context. Precizam faptul ca incidentul nu s-a petrecut intr-un sediu al companiei, asa cum este mentionat, ci in sediul din Timisoara al unuia dintre partenerii operatorului, care nu face parte din grupul Telekom. Niciun angajat al grupului de companii mentionat in articol nu a fost implicat in incident, ci un agent de vanzari al partenerului respectiv. De asemenea, dorim sa subliniem faptul ca nu agentul de vanzari, ci clientul a fost cel care a initiat comportamentul violent si niciun alt angajat al partenerului nu a mai fost implicat. Clientul a sunat la 112 si a fost transportat la spital de o ambulanta, in stare de constienta. Dorim sa reafirmam preocuparea si angajamentul companiei de a promova un comportament etic al angajatilor si partenerilor sai, bazat pe respect, corectitudine, integritate si respectarea cu consecventa a legilor si reglementarilor care ne guverneaza activitatea. Astfel, nerespectarea regulilor de conduita nu este tolerata in cadrul companiei noastre si a partenerilor nostri si va asiguram ca s-au luat deja masuri ca urmare a acestei regretabile situatii”, au transmis reprezentanții grupului de companii Telekom Romania

Sursa foto: Ziua de Vest

7 COMENTARII

  1. feriti-va de acest Telkom fost Romtelecom .Eu m-am rugat de ei 5 saptamani sa imi repare internetul si nu au facut-o.Dupa cele 5 saptamani le-am facut cerere de reziliere a contractului pentru ca acel contract de 2 ani expirase ,el fiind prelungit in mod tacit .Mi-au spus ca trebuie sa mai stau la ei inca 30 de zile si ca oricum daca am datorii contractul nu va fi reziliat .Datoriile proveneau din facturile in care internetul nu functiona si nu vroiau sa mi le reduca macar .Dupa 3 luni am reusit sa scap de ei ,mai precis in septembrie anul trecut ,dupa ce i-am reclamat la Protectia consumatorului .Culmea este ca si acuma dupa un an primesc sms-uri de la ei ,luna de luna ,ca mi s-a eliberat ba facura de 48 de lei ,ba de 51 de lei ,samd .Asa ca va dau un sfat : Tineti-va departe de acesti escroci ! Si scump si servicii de proasta calitate .

  2. Telekom devine din ce in ce mai putin promovata, si oricum eu de vre-o cateva luni fac anti reclama cat pot si unde pot , niste oameni de „rahat „

  3. Binenteles,intotdeauna clientul este de vina iar telekom-ul si partenerii sunt SFINTI!!!Iar contractele „sfintilor”cu cei care platesc sunt intotdeauna acoperite de clauze!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.