Club de vacanță pentru copii și adolescenți la Institutul Francez din Timișoara....

Club de vacanță pentru copii și adolescenți la Institutul Francez din Timișoara. Ce programe INEDITE au loc

0
DISTRIBUIȚI

club institut francez

Institutul Francez din Timișoara organizează în ultima decadă a lunii iulie un club de vacanță pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani un atelier de creație cinematografică “Fais ton cinéma”, care le oferă posibilitatea de a învăța limba franceză într-un mod inedit, prin crearea și punerea în scenă a unor povești filmate „moyen métrage”.


Subiectele alese – vânătoare de comori, pădure, mister, teleportare, călătorie în timp, civilizații dispărute – sunt dintre cele mai atrăgătoare pentru cei mici iar pe lângă munca din atelier sunt prevăzute și multe activități în aer liber.

Pentru cei și mai mici, cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani, va fi organizat un club intitulat “Les aventures de la préhistoire”, în care se vor spune povești și vor avea loc jocuri cu personaje și animale fabuloase, se vor organiza ateliere de bricolaj, jocuri în aer liber, lecturi de povești și se va asculta muzică. Înscrierile pentru participarea la aceste cluburi se fac până în 15 iulie.

Prin intermediul Institutului Francez, artiștii Renaud Garcia-Fons și Biréli Lagrène Gypsy Project vor evolua sâmbătă, 11 iulie, pe scena principală a festivalului de jazz de la Gărâna, aflat la a XIX-a ediție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.