Consilierul local PSD Timiş, Dan Idolu, atenţionează în legătură cu administraţia Robu:...

Consilierul local PSD Timiş, Dan Idolu, atenţionează în legătură cu administraţia Robu: „Propaganda a ajuns la un nivel mult mai mare decât în comunism prin panouruile electronice din oraş”

0
DISTRIBUIȚI

dan idolu

PSD Timiş a reacţionat dur, la finele acestei săptămâni, vizavi de discursul public al edilului şef al urbei de pe Bega, Nicolae Robu, care dă impresia că guvernul PSD şi Uniunea Europeană nu au contribuit cu nimic la realizarea proiectelor europene. Mai exact consilierul local Dan Idolu a declarat că sunt deja deranjante formulări de tipul „eu am făcut, administraţia Robu a realizat, de parcă realizările, încasările, veniturile şi cheltuielile acestui oraş trebuie să le gestioneze un singur om.


Pentru asta există democratic reglementat un consiliu local. De la fiecare comună până la primăria capitalei există un consiliu local care gestionează”. Pesedistul a subliniat că față de intervalul 2008 – 2012, din 2012 și până în prezent contribuțiile primăriei au scăzut la toate proiectele cu finanțare europeană de la 6.43 % la 3.95%.

.Mai mult, Idolu a atenţionat că asaltarea cetăţenilor cu informaţiile care îi convin edilul şef Nicolae Robu se face cu bunăvoinţa Direcţiei de Comunicare din Primăria Timişoara. Idolu a atenționat că în Timişoara „propaganda a ajuns la un nivel mult mai mare decât în comunism prin panouruile eletronice din oraş care au costat peste un milion de euro ,din care peste 800 de mii sunt bani de la UE, panouri pe care rulează strict realizările primarului Nicolae Robu şi nu informaţii utile pentru cetăţeni”.
Consilierul a menţionat că deşi PSD putea reclama inclusiv la UE utilizarea necorespunzătoare a panourilor, speră ca primarul să facă un gest de bun-simţ şi să ceară rularea altor informaţii pe panouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.