CONTESTATARII primarului Nicolae Robu îşi dau întâlnire în stradă. Unde...

CONTESTATARII primarului Nicolae Robu îşi dau întâlnire în stradă. Unde vor găsi soluţii „ca să oprim demenţa ce a cuprins oraşul în care trăim”

0
DISTRIBUIȚI

robu trebuie sa plece

Sătui să se plângă pe Facebook sau să fie certaţi şi blocaţi de edilul şef Nicolae Robu, utilizatorii grupului de pe Facebook numit „Robu trebuie să plece” au decis să întreprindă o primă acţiune pentru a-ţi realiza visul de a scăpa de edilul timişorean. Astfel, unul din utilizatorii grupului a postat următorul mesaj pe Facebook „pentru cei care s-au săturat să se plânga pe FB despre dezastrul din jur şi să asiste pasiv la ritmul infernal cu care primăria lui Nicolae Robu distruge prezentul, trecutul şi viitorul acestui oras, va propun să ne intalnim în zilele de Duminica – la ora 20:00, in Parcul Catedralei, sa ne cunoaştem şi să facem ce trebuie făcut „ca să oprim demenţa ce a cuprins oraşul în care trăim”.

Nu mai departe de ieri primarul oferea o explicaţie vivazi de atitudinea sa faţă de cei care îi contestă acţiunile.


După ce a blocat şi jignit un alt utilizator care nu era de acord cu ideile lui Robu a declarat că „nu ați înţeles exact, nu sunt acid cu cei care au altă părere decât mine, sunt extrem de tolerant cu orice opinie, cu condiţia să fie exprimată decent şi respectuos. Acel individ care face acum mult tapaj a primit de la mine un mesaj în care i-am spus, în traducere liberă, pentru că forumula pe care i-am scris-o eu în specializarea mea, acea formulă în traducere liberă sunt convins că nu a avut capacitatea să o înţeleagă. Ca să discuţi cu mine trebuie fie să ai bun-simţ, chiar dacă atunci nu mai contează nivelul de studii sau de pregătire. Nu mai contează ce eşti dacă ai bun-simţ. Dacă eşti inteligent, stau de vorbă cu tine chiar dacă eşti lipst de bun simţ. În cazul cu pricina, persoana în cauză este şi lipsită de inteligenţă şi de bun-simţ. I-am spus că nu avem ce să discutăm, nu îmi mai polua pagina cu tot felul de mesaje. Acesta este un personaj special. Dumneavoastră nu aveţi preri diferite faţă de mine? Aveți și nu v-am aplicat formula aceea. Dar în cazul unora trebuie să te protejezi, fiindcă nu accept să mă agaseze la nesfârșit. I-am dat o formulă care era grad de inteligenţă plus nivel de bun simt mai mare sau egal cu K, condiţie de a-mi fi interlocutor. Ce mare lucru am făcut?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.