Crimă după o bătaie ca-n filme pe străzile din Lenauheim. Vezi de...

Crimă după o bătaie ca-n filme pe străzile din Lenauheim. Vezi de la ce motiv STUPID a început totul UPDATE Cine a fost dus în arest

3
DISTRIBUIȚI

mascati tigari 1

Scandal monstru azi noapte pe străzile din Lenauheim care s-a terminat tragic – un mort, un rănit grav și trei mașini distruse. Totul a început, ieri după amiază, când Ionel Nicolae, de 36 de ani, a reuşit să-l scoată din casă pe consăteanul său Gheorghe Danci după ce a turat motorul maşinii cu care se plimba la maxim. Consăteanul deranjat i-a cerut să nu mai facă raliuri, cei doi luându-se la ceartă, Danci însoţind sfatul şi cu o lovitură de pumn. Poliţia sosită la faţa locului i-a amendat pe cei doi şi lucrurile păreau că s-au liniştit.

Şoferul s-a întors, însă, ca să se răzbune, venind cu patru maşini pline de susţinători, înarmaţi cu arme albe, unii dintre ei plecaţi de la o nuntă.


Când Danci a ieşit la poartă a început o bătaie generală, între agresori şi rudele proprietarului casei. Ionel Nicolae s-a „răcorit” dându-i un par în cap celui care l-a lovit cu câteva ore înainte. Victima a căzut la pământ, fiind apoi transportată la spitalul din Jimbolia, dar a decedat. Nici agresorul său nu a scăpat mai uşor, fiind transportat la Spitalul Municipal Timişoara, cu numeroase traumatisme. După ce s-a sunat la 112, la faţa locului au sosit mascaţii Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi. Agresorii au fugit cu două maşini, dar una a ajuns într-un şanţ, unde a fost abandonată. Două maşini, care au rămas în faţa casei victimei, au fost distruse de rudele acesteia.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Timiş au sosit la faţa locului, fiind audiate mai multe persoane din ambele tabere. În dosarul penal deschis se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, loviri sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

UPDATE După ce a fost tratat pentru leziunile suferite, Ionel Nicolae a fost dus în fața magistraților Tribunalului Timiș, în această seară, aceștia emițând pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

3 COMENTARII

  1. daca politistii procedau corect,nu se ajungea la crima.Acestia erau indreptatiti sa-l retina pe conducatorul auto Botila care era sub influenta alcoolului.Dar acesti politisti de ocazie au inchis ochii de nenumarate ori pentru Botila care are sprijinul lor,cu toate ca deseori conduce autobuzul cand este baut.Acesta nu este la primul scandal,se poate verifica in sat,daca sa vrea, dar nu politia din Lenauheim sau Sannicolau Mare ca „saful vrea sa fie saf”.Oare cine este raspunzator de moartea acestui om?Sunt sigura ca se va cerceta si se va invinovati mortul.

  2. A vorbit si badea ion ca si el e om.Mai documenteaza-te sau lasa organele de drept sa-si faca treaba nu scrie in necunostiinta de cauza!Ca de regula dupa razboi vin vitejii cu sabiile scoase sa manance din tortul victoriei parca nenorocirea care s-a intamplat nu e de ajuns?Dar santeti setosi de sange mai rau ca vampirii ,vreti tot mai multe victime,nu adevar si dreptate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.