„Cultura nudului” la Interfoto 2015. Când are loc un nou „episod” în...

„Cultura nudului” la Interfoto 2015. Când are loc un nou „episod” în cadrul evenimentului care sărbătorește fotografia

0
DISTRIBUIȚI

expo foto nud 1

Al doilea eveniment de marcă în cadrul Bienalei INTERFOTO 2015 – expoziție internațională de fotografii care poate fi vizitată la Galeria Mansarda a Facultății de Arte și Design a Universității de Vest – va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

Fotograful german Harald Kröher, câștigător a mai multor premii internaționale, promite o seară deosebit de interesantă, prin prezentarea unor teme explorate în arta fotografică.


Prima dintre acestea se intitulează „Cultura nudului în fotografie” și va include în prezentările multimedia un calendar de nuduri artistice realizate în acest an, care se dorește a fi un omagiu adus corpului feminin, și o expunere a nudului clasic sculptural.

expo foto nud

Harald Kröher își va prezenta și albumul personal „Atlantic”, realizat în urma unei călătorii de 2.500 de kilometri de-a lungul coastei Atlanticului, din Portugalia până în Normandia. La rândul ei, firma CEWE va face o prezentare proprie și va oferi mai multe cadouri și premii surpriză. Duminică, fotograful german va modera două fotoworkshop-uri, la care vor fi prezente două fotomodele de top din Germania, cu care a câștigat deja multe premii internaționale.

Sunt expuse peste 200 de fotografii de o mare valoare artistică, realizate de artiști fotografi cotați la cel mai înalt nivel în întreaga lume, pentru o bună parte din lucrări fiind folosită cea mai avansată tehnologie disponibilă în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.