Cursuri gratuite și târg de joburi la CCIAT. Când are loc bursa...

Cursuri gratuite și târg de joburi la CCIAT. Când are loc bursa locurilor de muncă la Timișoara și ce domenii sunt vizate

0
DISTRIBUIȚI

targjoburitimisoara

În calitate de partener al proiectului „Case – Competențe Antreprenoriale Sociale”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lansează mai multe cursuri gratuite de formare profesională care se adresează persoanelor expuse riscului de excluziune socială, în scopul integrării sau reintegrării acestora pe piața muncii.

Cursurile se vor desfășura după următorul program: curs de întreprindere socială – 13 – 24 iulie, curs de competențe antreprenoriale – 10 – 21 august, curs manager de inovare – 7 – 18 septembrie, curs de competențe IT – 14 – 24 septembrie. La cursuri se pot înscrie persoane care se încadrează în grupurile vulnerabile din mediul urban și rural din regiunea de vest: familii monoparentale, femei în situații de risc, persoane care au părăsit timpuriu școala sau cele care locuiesc în comunități izolate, cele care trăiesc din venitul minim garantat sau cu dizabilități sau etnici romi, în urma participării la acțiunile gratuite de consiliere.


Candidații vor beneficia și de informare cu privire la oportunitățile de dezvoltare antreprenorială prin structurile înființate în cadrul proiectului iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională emise de ministerele Muncii și Educației. Proiectul are în vedere și accesul cursanților la piața muncii din zona de vest și sud-vest a țării.

În cadrul proiectului de ocupare a unor locuri de muncă destinat unui număr de 260 de persoane inactive, la Centrul Regional de Afaceri va avea loc, în data de 17 iulie, începând cu ora 10.00, bursa locurilor de muncă pentru șomeri de lungă durată, persoane în căutarea unui loc de muncă și persoane inactive, care au participat la programul de formare profesională în cadrul proiectului. Oferta locurilor de muncă vacante vizează următoarele domenii: lucrător în comerț, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, electrician exploatare medie și joasă tensiune, operator calculator electronic și rețele, maseur, contabil, inspector/referent resurse umane, bucătar.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.