Deşi funcţionează fără autorizaţie, terasa din centrul Timişoarei a fiului unui infractor...

Deşi funcţionează fără autorizaţie, terasa din centrul Timişoarei a fiului unui infractor urmărit internaţional, nu este descoperită de administraţia Robu

8
DISTRIBUIȚI

swiss house 1

Primarul Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, a făcut, în ultimele zile, un titlu de glorie din faptul că administraţia sa a închis mai multe cluburi. „Noi ducem o campanie pentru a duce în legalitate tot ceea ce este acum în oraş în ilegalitate. Din păcate, deşi progresele sunt foarte mari, există anumite unităţi comerciale care funcţionează fără autorizaţie de funcţionare sau acord de desfăşurare a exerciţiilor comerciale. Pe noi nu ne interesează cine sunt proprietarii sau ce fel de activităţi desfăşoară, ci doar să respecte legea, şi asta presupune să aibă acest acord”, a declarat edilul în urmă cu o săptămână.

Deşi inspectorii Primăriei Timişoara au luat la rând terasele şi barurile de pe malurile Begăi, nu au descoperit nicio problemă la terasa Swiss House, aflată pe bulevardul Vasile Pârvan, peste drum de sediul Politehnicii, la doar câteva sute de metri de sediul primăriei.


Terasa şi sala de evenimente din incintă sunt administrate de firma Repulse Bay SRL, unde acţionar este Rami Iskandarani, fiul lui Zaher Iskandarani, unul dintre cei mai căutaţi infractori de Poliţia Română, după ce a fugit fiind condamnat la cinci ani de închisoareFirma nu autorizaţie de funcţionare eliberată de Primăria Timişoara şi nu plăteşte taxe locale, asta în condiţiile în care terasa este deschisă, iar în spaţiile construite fără autorizaţie şi pe care primăria refuză să le întabuleze se organizează frecvent evenimente, dovadă fiind fotografiile postate pe pagina de Facebook a clubului. În lipsa autorizaţiei de funcţionare eliberată de Primăria Timişoara nu pot fi emise nici alte autorizaţii obligatorii. Situaţia de la Swiss House este cunoscută de Primăria Timişoara, mai ales că au fost aplicate mai multe amenzi pentru construcţiile ilegale care au fost ridicate,  dar nu şi demolate, şi pentru încercările repetate de a le întabula pe terenul care aparţine în acte Primăriei Timişoara, dar este administrat de Clubul Sportiv Banatu,l cu care firma a încheiat, în urmă cu mulţi ani, un contract pentru spaţiul respectiv. Până să ajungă autorităţile, cei de la Swiss House au anunţat că vor închide clubul. Pentru perioadă de concedii, din 26 iulie până la mijlocul lunii august.

Foto Facebook

 

8 COMENTARII

  1. Informatii de tot KKK-tul.
    1. Nu inspectorii primariei(nici nu exista asa o functie ) fac constatarea si amendarea , ci POLITIA LOCALA.
    2. In afara de taxa de emitere a autorizatiei, terasa nu aduce nici un venit la taxele locale deoarece este pe domeniu privat.
    3 Doar legalitatea constructiei poate fi un punct de vedere pertinent in tot articolul.

  2. Nu se intelege absolut nimic,cine e proprietar,cine administreaza,legal cine e vinovat……..un talmes balmes intors pe dos parca sa iasa cumva „primarele” vinovat:))))))

  3. Barul acesta este a lui Rami Iskandarani, tot orasul stie si cred ca este protejat de catre primar, acestia crezand mereu ca sunt peste lege si ca, cu banii lor fac ce vreau ei. Bravo Dragos Bota

  4. Acest bar este facut din fraudarea statului, neplatirea impozitelor, contrabanda si evaziune fiscala. Si primarul orasului ar trebui sa raspunda la DNA sa explice de ce protejeaza acest mafiot, numit „printul Banatului”, care de fapt este infractorul Banatului si pe fiul sau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.