DEZASTRU Doar 37 % din profesorii din Timiş care au susţinut examenul...

DEZASTRU Doar 37 % din profesorii din Timiş care au susţinut examenul de titularizare l-au şi promovat cu nota 7. Câți de 10 au fost

0
DISTRIBUIȚI

profesori

Rezultate ruşinoase la examenul de titularizare din acest an. În judeţul Timiş, doar 36,69% din profesorii care au susţinut proba scrisă a examenului au reuşit să-l promoveze cu 7, nota minimă necesară pentru a se putea angaja ca titulari, adică pe perioadă nedeterminată.


De asemenea, 32% au obţinut note între 5 şi 6,99, iar restul nu s-au prea pregătit pentru examen, motiv pentru care s-au ales cu note mai mici de 5.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş transmit că, în total, au fost corectate 728 de lucrări, însă trei au fost anulate. Un dascăl din Timiş care a susţinut proba scrisă la Geografie a reuşit „performanţa” de a obţine nota 1. La polul opus se află un profesor de Limba Latină care s-a ales cu nota maximă la examenul de titularizare. Anul trecut, 51% din candidaţii din Timiş au obţinut note peste 7.

Dascălii nemulţumiţi care au depus contestaţii vor afla astăzi dacă notele le-au fost modificate. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 27 şi 28 iulie.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.