DJ George Allen: „Oamenii din Cluj sunt mai deschişi către genurile noi....

DJ George Allen: „Oamenii din Cluj sunt mai deschişi către genurile noi. În Timişoara nu se promovează anumite stiluri muzicale“

2
DISTRIBUIȚI

allen [1600x1200]George Allen a devenit cunoscut în rândul amatorilor de petreceri din Timişoara cu câţiva ani în urmă, „graţie“ unui interviu realizat de o televiziune locală la una din ediţiile festivalului TM Base, unde a participat cu piciorul rupt şi a oferit nişte răspunsuri foarte haioase la întrebările adresate de reporter. „Nu există săptămână sau lună în care cineva să nu-mi aducă aminte de acel interviu. Am apărut şi la ştirile de la ora şapte de la Pro TV, a fost haios“, îşi aminteşte DJ-ul care a pus pentru prima oară muzică în 2010, la un chef desfăşurat în Green Pub.

După ce câţiva ani a realizat o emisiune la Radio Campus, George a început să fie chemat la diverse party-uri şi a prins „microbul“ de a expune muzica lui preferată şi altora. „După Green Pub, am pus muzică în deschiderea lui DJ Marika la 700 Coffe Lounge. Eu am două personalităţi muzicale: una e ramura aia mai chill, care include nu-disco şi indie disco. Asta e latura mai de primăvară – vară. Iar partea mai de toamnă – iarnă e muzica garage, jungle, bass music, un pic mai agresivă”, spune DJ-ul timişorean.

Deşi genurile promovate de el nu au prea mare impact în Timişoara, George nu are de gând să-şi schimbe seturile. „Muzica asta nu-disco nu e foarte populară în Timişoara. Dar asta îmi place mie. Cel mai fain show al meu a fost la Booha Party în Cluj, unde am fost foarte bine primit.


Se pare că oamenii din Cluj sunt mai deschişi către genurile noi. Acolo se întâmplă chestii pe mai multe ramuri şi oamenii sunt mai obişnuiţi să guste chestii noi. În scena de party din Timişoara lucrurile merg într-o direcţie bună. Şi totuşi… lipseşte o minte mai deschisă din partea oamenilor care merg la party şi a promotorilor. Nu se promovează anumite stiluri muzicale la petrecerile din Timişoara”, spune George Allen .

dcim_1234 [1600x1200]Scena din Timişoara e OK, lucrurile se mişcă bine. Sunt multe party-uri şi evenimente, un lucru care e bun pentru public, căci e concurenţă.

Printre locurile unde a mixat DJ-ul timişorean până acum se numără oraşe ca şi Alba Iulia, Arad, Bucureşti sau Cluj, iar la capitolul planuri de viitor se numără evident şi producţia muzicală. „Scena din Timişoara e OK, lucrurile se mişcă bine. Sunt multe party-uri şi evenimente, un lucru care e bun pentru public, căci e concurenţă. Peste cinci ani aş vrea să fac tot asta, dar la nivel mai mare. Să produc muzică, chiar dacă momentan nu am răbdare pentru aşa ceva”, spune timişoreanul care a mixat recent şi în cadrul festivalului Electric Castle.

Şi chiar dacă în lumea DJ-ilor timişoreni există mai multe „bisericuţe“, George Allen nu face parte din niciun crew şi colaborează cu toţi organizatorii de evenimente din zonă. „Nu fac parte din nicio gaşcă. Eu cred că atunci când intri într-un crew te lipseşti de anumite libertăţi. Trebuie să mergi cu valul din crew-ul ăla, să promovezi muzica dictată de majoritate. Eu merg oriunde sunt chemat şi simt că muzica mea se potriveşte acolo. Nu am avut niciun conflict cu DJ-ii din Timişoara“, spune George Allen.

2 COMENTARII

  1. În ce limbă vorbește băiatul ăsta?
    De la Coana Chirița încoace nimic nou pe plaiuri românești… (Fie ele și mai recent devenite românești. Semn rău!)

  2. Da! Jurj Alin este chiar ce trebuie. Big up Varga pentru inca un super interviu.
    Asteptam cu mare interes si urmatoarele, nici nu putem dormi intre ele, ne nerabdare.
    Cred ca ar trebui sa-ti faci o rubrica intitulata „Arca lu’ Varga” in care sa incarci toti nefericitii de tip DJ si artisti contemporani, pe care numa tu ii pretuiesti.pentru rating, pe market.
    BLEAX

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.