După modelul Robu, Bojin a „tăiat panglica” unui drum de 10,2 km....

După modelul Robu, Bojin a „tăiat panglica” unui drum de 10,2 km. Ce mesaj i-a transmis fostului partener de alianţă FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

inaugurare drum ohaba forgaci - racovita (7)

Şeful Consiliului Judeţean Timiș, Titu Bojin, a inaugurat astăzi un segment de drum de zece kilometri, între Ohaba Forgaci și Racovița. Valoarea proiectului a fost de circa 22 de milioane de lei TVA inclus, iar reabilitarea a fost realizată de Tehnocer.

Ajuns la fața locului însoțit de consilierii județeni Marina Radu (independent), Pompiliu Stanciu (PSD), Traian Stancu (independent) și Tiberiu Lelescu (PDL), Bojin a oferit informații tehnice legate de drum. Acesta a spus că de acum înainte în județul nostru nu se vor mai face drumuri de piatră și că pe viitor va încerca să finanțeze în fiecare comună un drum de tipul celui modernizat la Ohaba Forgaci.

De asemenea, pesedistul nu a iertat atacurile repetate ale liberalilor din Timiș și a profitat de ocazie pentu a le răspunde atât primarului Nicolae Robu și cât și șefului consilierilor județeni liberali, Marian Vasile.


Astfel, Bojin a transmis că nivelul județului există momentan nu mai puțin de 15 drumuri în lucru și că bucata inaugurată astăzi, de 10,2 kilometri este mai mare decât sunt puse la un loc toate bucățile de drum inaugurate cu mult fast de edilul șef Nicolae Robu. Drept urmare, Bojin a cerut ca atacurile nefondate din partea PNL să înceteze.

Pentru a scoate în evidență faptul că CJT a contribuit la modernizarea drumului, la inițitiva consilierei Marina Radu, instituția a montat un panou informativ pe care scria drum modernizat cu contribuția CJT. Modelul a fost brevetat de fostul președinte Traian Băsescu, care atunci când a fost ministru al Transporturilor a montat panouri cu inscripiția „aici sunt banii dumneavoastră”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.