Elevii eliminați din examenul de Bacalureat la Făget au fost audiați. Ce...

Elevii eliminați din examenul de Bacalureat la Făget au fost audiați. Ce dezvăluie înregistrările despre profesorii supraveghetori

0
DISTRIBUIȚI

LiceuTrVuiaFaget

Doar 37 de tineri dintre care au susținut bacalaureatul la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget au „scăpat” neeliminați. 30 au fost de la școala menționată, iar 7 de la Liceul Teoretic Nădrag.

În centrul de examinare unde au dat examenul elevii din școală alături de cei de la liceul din Nădrag s-a copiat din vina dascălilor.


În loc să îi supravegheze pe copii, unii profesori le-au spus acestora să copieze. „Dacă vreți să copiați, faceți-o cu bun simț. Nu ne obligați să vă scoatem din examen. Dacă vreți să vă uitați la fițuici, mergeți la wc. Noi nu am venit aici să facem cu voi Poliție. Sunt camere, dar nu vor fi verificate decât aleatoriu”, arată înregistrările. Surpaveghetori au fost profesori de la școlile comunale din localitățile Curtea, Dumbrava, Mănăștiur, Pietroasa, Sudriaș, Tomești, Margina.

După mai bine de o săptămână de verificare a înregistrărilor din sălile de examen, reprezentanții ISJ Timiș au eliminat un număr de 143 de elevi care au susținut Bacalaureatul la Făget. Unii dintre eliminați au obținut inițial medii peste 9 la examen.

În perioada următoare urmează să fie chemați la audieri și dascălii supraveghetori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.