Este OFICIAL: Timişoara nu va avea skatepark. Ce măsură anunţă primarul Nicolae...

Este OFICIAL: Timişoara nu va avea skatepark. Ce măsură anunţă primarul Nicolae Robu împotriva firmei Kasdum

0
DISTRIBUIȚI

dezbatere skatepark02_resize

Proiectul amenajării unui skatepark în urbea de pe Bega, un complet eșec. După ce la finele lunii aprilie primarul Nicolae Robu anunța bucuros că a predat amplasamentul și că firma Kasdum va avea nu mai puțin de trei luni de zile la dispoziție pentru a amenaja locația din Parcul Central, lucrurile au luat turnură complet diferită. Acum circa o lună de zile primarul admitea că există anumite probleme și spunea că „din păcate, lucrările staționează și dacă firma Kasdum nu se apucă serios de treabă să finalizeze în scurtul timp rămas, va avea de plătit daune pentu nerealizarea contractului.


Evocă scăpări din proiect. Eu nu contest. În toate proiectele sunt scăpări, dar eu consider că abordarea constructivă poate duce la corectarea problemelor care sunt. Se spune că nu există anumite dimensiuni, dar proiectantul și executantul trebuie să coopereze și pe parcursul implementării unui proiect. Cine se așează pe o poziție războinică în raport cu celelalți nu înţelege că la final va pierde toată lumea. Noi vom cere daune tuturor, nu ne interesează că sunt executanți sau proiectanți Executantul a cunoscut proiectul de la liciție, a avut posibiltate să ceară clarificări, momentan trebuie să se achite de o răspundere. Startul lucrărilor a fost la la finele lunii aprilie, iar finalizarea skatepark-ului ului ar fi trebui să se facă în trei luni. Momentan însă lucrările nu au fost începute”.

Acum, edilul a confirmat ceea ce era simplu de înțeles de către toți cei care treceau prin parc și anume că proiectul nu va fi implementat. Nicolae Robu a declarat că „la skatepark probabil că se va rezilia contractul cu penalitățile de rigoare cu acțiunea în instanță pentru că aproape sunt expirate cele trei luni în care executantul ar fi trebuit să realizeze skatepark-ul, în loc să facă în permanență acuzații la adresa proiectantului” Valoarea priectului este de 477.000 de lei cu TVA inclus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.