EXCLUSIV Tragedie în magistratura din vestul țării: un prim-procuror și întreaga sa...

EXCLUSIV Tragedie în magistratura din vestul țării: un prim-procuror și întreaga sa familie au MURIT în vacanță. Ce s-a întâmplat FOTO

7
DISTRIBUIȚI

accident chis slovenia vecer_com (3)

Noul prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, care abia ce urma să își ia funcția în atribuție a decedat într-un sinistru accident de mașină. El și familia sa au fost efectiv striviți de un tir pe autostradă, în Slovenia.

Flavius Corneliu Chiș se afla în vacanță, împreună cu familia – soția și copilul – și se îndreptau spre Italia. La ieșirea din Ljubliana (Slovenia), pe autostrada de coastă, între Logatec și Unec, prim-procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie, când șoferul unui tir, neatent, s-a urcat efectiv peste autoturismul arădenilor. În accident au murit patru persoane, prim-procurorul, soția, copilul său și soacra. Potrivit presei slovene, care citează Direcția Poliției Rutiere Ljubliana, în accident a mai fost implicat un autoturism, însă persoanele care se aflau în acesta au fost doar rănite ușor. Accidentul a avut loc în jurul orei 11.30, ora Sloveniei, iar șoferul vinovat ar fi fugit de la locul faptei, fiind căutat de poliție.

Screen Shot 2015-07-13 at 19.31.04

Ion Brașoveanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a vorbit cu fratele defunctului, a confirmat informația.


El susține că Flavius Corneliu Chiș tocmai ce trecuse examenul și, din 15 iulie, urma să devină noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Sursa foto: vecer.com

7 COMENTARII

 1. Eu sunt calea…adevarul si viata….cine stie de ce Doamne Doamne a chemat pe fratele penticostal asa de vreme la El….Insa, e bine ca nu a suferit prea mult !

 2. adevarul e ca a tras „romaneste” pe dreapta..in poza a4-a se vede clar ca circulatia se desfasoara pe toate benzile…pacat ca le-a luat si copiilor sansa la viata…nu putea sa astepta pana la urmatoarea benzinarie…asta-i educatia rutiera romaneasca…Dzeu sa-i odihneasca

 3. Fratele Chiş avea un Ferrari Enzo pentru că scotea cu faţă curată infractori care au săvârşit fapte de violenţă şi făcea vinovate victimile bătute! Dumnezeu l-a nenorocit pe el şi familia lui aşa cum el a distrus familia altora .Să-l ierte Dumnezeu ,pentru că eu nu am să-l iert niciodată!

 4. „Asa cum iertam noi, asa si Tatal Ceresc ne iarta”
  „Si ne iarta Doamne greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri”
  „A Mea e razbunarea zice Domnul”

 5. „Asa cum iertam noi, asa si Tatal Ceresc ne iarta”

  „Si ne iarta Doamne greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri”

  „A Mea e razbunarea zice Domnul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.