Executantul dezinsecţiei din Timişoara, un MISTER. Cum se contrazic în declaraţii Titu...

Executantul dezinsecţiei din Timişoara, un MISTER. Cum se contrazic în declaraţii Titu Bojin şi Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

bojin robu 3

Dezinsecţia din Timişoara rămâne o enigmă. În urmă cu circa două săptămâni, edilul-şef al urbei de pe Bega, Nicolae Robu, anunţa că de deratizare şi dezinsecţie s-au ocupat în mod voluntar firmele din subordinea Primăriei Timişoara. Declaraţia venea ca o surpriză în condiţiile în care în urmă cu câteva săptămâni CJT adoptase o hotârâre prin care urma să facă dezinsecţie în tot judeţul, dacă primăriile vor solicita acest lucru şi dacă vor plăti.

Ieri, şeful CJT, Titu Bojin, a anunţat că în judeţ va începe dezinsecţia, însă dinspre Primăria Timișoara nu a primit niciun semnal.


„Noi avem o adresă de la Primăria Timişoara primită în urmă cu două sau trei săptămâni prin care primăria ne roagă ca să realizăm dezinsecţia şi pe teritoriul Timişoarei. Am accesat la idee şi desigur că depinde de dânşii dacă a fost doar o promisiune electorală sau a fost o promisine serioasă, în sensul în care vor lansa comanda ca să se poată face şi dezinsecţia. Noi am dat posibilitatea tuturor primăriilor din judeţul Timiş ca să lanseze comanda pentru executarea acestor lucrări, având în vedere că nu sunt lucrări pe care să le poată face oricine. Noi avem pregătită procedura şi tot ce înseamnă aceste acţiuni pe care trebuie să le facem şi în localităţile care în zilele următoare vor lansa comanda ca să poată să plătească fără niciun fel de profit la unitatea noastră de la Cioca, aşa cum plăteşte şi consiliul judeţean pentru că noi vom executa pe terenurile care sunt ale CJT. În mod special au rămas colegii mei ca să definitivez dacă se va interveni şi la râuri, lacuri sau păduri”, a declarat Bojin pentru PRESSALERT.ro.

Bojin a conchis că el nu crede că dezinsecţia sau deratizarea pot fi făcute în mod lipsit de profesionalism şi a spus că cetăţenii Timişoarei vor avea de pierdut dacă primarul decide să nu facă intervenţii profesioniste.

1 COMENTARIU

  1. ASEARA AM PLECAT DIN PIATA OPEREI DIN CAUZA TANTARILOR, IN PARC ZIUA, TE OMOARA MUSTELE, ATUNCI CUM POTI SPUNE TU CA PRIMAR, CA TIMISOARA ESTE ORAS EUROPEAN!!!! CAND ERA CIUHANDRU PRIMAR, NU IMI AMINTESC O VARA SA FIE CU TANTARI, NU INTELEG, ATAT DE GREU POATE SA LE FIE SA DEA CU NISTE SUBSTANTE.
    IARA DESPRE ROBU, CRED CA AR TREBUI SA FIM CONSTIENTI, CA E UN PAPAGAL CA SI MICKY MOUSE DIN FRUNTEA GUVERNULUI…..DRACU II MAI VOTEAZA PE MINCINOSII ASTIA!!!!!!!(

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.