Fără cozi la Spitalul Judeţean Timişoara, dacă doriţi să vă faceţi analizele...

Fără cozi la Spitalul Judeţean Timişoara, dacă doriţi să vă faceţi analizele sau aveţi nevoie de o consultaţie. Care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

ambulatoriu spitalul judetean timisoara

Adio, cozi în ambulatoriul Spitalului Judeţean Timişoara, din acest an. Reprezentanţii celei mai mari unităţi medicale din vestul ţării s-au gândit la o metodă inedită, ca-n Occident, pe care doresc să o implementeze, astfel încât pacienţii să nu mai fie nevoiţi să aştepte ore în şir până sunt consultaţi sau să li se recolteze sânge.

Sidonia Ionescu, şeful Ambulatoriului de Specialitate de la Spitalul Judeţean Timişoara, a declarat că, în acest an, vor fi achiziţionate monitoare cu afişaje electronice, care vor fi montate pe toate holurile policlinicii.


În acest mod, pacienţii ştiu la ce oră vor fi consultaţi.

„Dimineaţa la 07.00 sunt tot timpul cozi în ambulatoriu. Ca să se evite aceste cozi, o să fie un afişaj electronic. Astfel, pacienţii îşi iau numărul de la intrare şi apoi vor fi afişate pe monitoare numerele pacienţilor şi cabinetul la care sunt programaţi la consultaţie”, a explicat Sidonia Ionescu. Medicii care lucrează în ambulatoriul Spitalului Judeţean Timişoara pot realiza cel mult 24 de consultaţii pe zi.

1 COMENTARIU

  1. Pai si daca-si ia numar pacientul si vede ca abia peste vreo doua ore ajunge la rand, unde-o sa mearga? Tot acolo o sa stea sa vada afisajul….Pe de alta parte, is curios daca si `pilele` vor lua numere de ordine sau nu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.