Grădină ca-n povești lângă blocul primarului Robu. Cum este amenajat spațiul verde,...

Grădină ca-n povești lângă blocul primarului Robu. Cum este amenajat spațiul verde, la doi pași de o piață aproape părăsită GALERIE FOTO

10
DISTRIBUIȚI

gradina de langa blocul lui robu (4)

Primarul Nicolae Robu și-a tras poeniță în spatele blocului. În timp ce spațiile din cartier nu beneficiază de amenajări deosebite, mica grădină din fața blocului din Zona Soarelui unde locuiește edilul a trecut, zilele acestea, printr-o schimbare miraculoasă.

Sursele noastre arată că Robu a dat dispozitie societății Consiliului Local Horticultura SA să-i amenajeze curtea din spatele blocului, evident pe bani publici. Cei de la Horticultura SA s-au executat imediat și au adus gazon la metru, bănci pentru vecinii edilului, arbuști și brazi ornamentali, au recondiționat căile de acces, iar – „bomboana de pe colivă” – au ridicat și un umbrar. De toate amenajările beneficiază doar locatarii din blocul primarului, unde acesta deține un apartament. Nu departe de imobil se găsește piața din Zona Soarelui, care arată ca un morman de schele metalice ruginite și pentru care nu s-au găsit niciodată nici ordine și nici bani ca să fie reparată, eventual tot de o societate a Consiliului Local, Piețe SA.

Mai mult decât atât, lângă grădinița cu flori a lui Robu e în curs de amenajare o parcare de bloc, dar fără gazon, flori, brăduți, foișoare și alte cele.

Blocul se găsește pe strada Mareșal Constantin Prezan, o parte din fosta Lidia, stradă pentru care primarul Nicolae Robu a alocat 75.000 euro, doar pentru realizarea unui studiu de fezabilitate „necesar” reamenajării ei.


Suma a fost făcută publică lunile trecute în media online.

10 COMENTARII

 1. Pressalert…imi este greu sa cred ca la interfon la Nicolae Robu e scris cu pixul pe plasticul ala Robu N..
  Cam aiurea surse aveti zic eu…si pana la urma daca a facut ce?…e cumva blocul lui?…a facut pentru oamenii din blocurile respective…si da asa ar trebuii sa arate toate spatile verxi dintre blocuri

 2. Nu e rău că se fac amenajări, spații verzi și altele. Ne-am bucura ca toată Zona Soarelui să fie modernizată. Ani buni aici nu s-a făcut nimic, doar biserica Baptistă din pădurice . Sunt locuri printre blocuri care trebuie amenajate, pe Uranus, pe lângă liceul Waldorf, peste tot. Ar trebui verificată zona și reamenajată. Cetățenii care nu păstrează curat în jurul blocului, care nu îngrijesc ,să fie trași la răspundere. Vrem să trăim și noi într-un mediu curat, frumos, îngrijit chiar dacă stăm la bloc și nu la casă. Domnule primar, ar fi bine să vă ocupați foarte mult și de cartierele de blocuri , să arate bine și acolo! Știu că unii vor comenta, dar vreau să trăiesc Într-o Timișoară curată, indiferent dacă primar e dl. Robu sau altul Iar dacă primarul a făcut grădină în zona blocului dumnealui … poate ăsta e începutul și urmează toate blocurile din zonă.Domnule primar, arătați că se poate!

 3. DOMNISOARA „‘ ZIARISTA”‘
  Raspunde sincer: Cine te plateste sa scrii asa stire?
  Asta-i gradina din povesti?
  In ce sat prapadit locuiesti?
  Sau nu ai propritatea termenilor?

 4. Daca asta-i gazon la metru de acum cateva zile, il mananc !
  Cat nu-mi place mie de Robu, dar adevarul este adevar.
  Nu trebuie sa publicati orice bazaconie, numai ca sa va aflati in treaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.