Îmbulzeală, trafic blocat și paradă cu noile tramvaie, în centrul Timișoarei. Cum...

Îmbulzeală, trafic blocat și paradă cu noile tramvaie, în centrul Timișoarei. Cum s-a dat în spectacol primarul Robu FOTO și VIDEO

16
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-125867815">

tramvaie reabilitate04_resize

Agitație mare în Piața Maria din Timișoara de unde a pornit parada RATT cu mijloace de transport în comun. Deși a fost anunțat încă de ieri, evenimentul s-a lăsat cu aglomerație în trafic, dat fiind faptul că traseul tramvaielor a fost blocat, la fel și cel al mașinilor. După sosirea primarului Nicolae Robu la fața locului, alaiul de tramvaie format din un tramvai tras de cai, tramvaiele gemene și tramvaiele reabilitate, au pornit înspre catedrală. Vehiculele RATT au fost neîncăpătoare pentru timișorenii care mai că s-au călcat în picioare ca să prindă un loc. În aceste momente, primarul se află într-un din tramvaiele reabilitate, unde le prezintă oamenilor dotările și se laudă că a relansat producția de tramvaie în România.
Cât despre cele două tramvaie modernizate, acestea au nevoie de încă o autorizare de la Autoritatea Feroviară, pentru a putea fi puse în circulație. Acestea vor circula doar pe liniile 1 și 2, dat fiind că restul de trasee nu sunt reabilitate. Administrația locală estimează că acestea vor fi puse în funcțiune până la finele lunii.

Un nou lot de șapte tramvaie va fi trimis la reabilitat la jumatea lunii, a anunțat directorul RATT, Ioan Goia.

FOTO: Adrian Pîclișan


16 COMENTARII

  1. Un mare dobitoc !!! A reusit sa paralizeze traficul din intregul oras. Oamenii muncesc si el se distreaza. Ii doresc sa stea si el in trafic la fel de mult mai ales cand trebuie urgent sa ajunga undeva.

  2. Anul 2016 transportul urban, feroviar CFR călători si Regiotrans călători trebuie modernizate si standardizate conform regulamentul European si toate pe acele fonduri si programe europene.
    Politicianul roman si colorat se lauda acum pe o munca care nu-i aparține.
    In 25 de ani tovărăși nu a realizat nimic, averile lor ne vorbesc deschis.

  3. Un mare BOU care a facut o mascaradă la o ora cand toata lumea mergea la muncă si a paralizat tot centrul!!
    Off cu ce dzeu am patimit nou timisorenii ca ne pricopsim tot cu infatuati dintr-acestia.
    Repet, un BOU!

  4. O mare porcărie. Fix la ora la care se merge la servici! Asta a fost organizata pentru pensionari? Dacă o făceau pe la ora 17, era ok, mai mergem și noi gura-casca după lucru, când NU ne grăbim niciunde asa tare. Eu am întârziat jumate de ora la muncă!….. Asa….degeaba! Proasta organizare!

  5. Paralizat o fost traficul in maria sinaia balcescu…..mortii lui cu inaugurarea masii am intarziat la lucru.
    Fa inaugurarea la 7 8 seara dracu sa te ia nu dimineata cand plecam toti la munca.

  6. Sa se uite in p…a mea la poze sa vada ce o fost dimineata in Maria…….cum mata sa faci inaugurare la ora aia cand pleaca omu’ la lucru???

  7. De ce nu s-a dat in spectacol duminica? Putea veni şi cu chitara! Am pierdut 15 minute din viaţa mea datorită lui Robu et co. spre care îndrept toate urările mele de „bine”!

  8. COJAN LIPSEA DIN PEISAJ SAU ARANJA EXAMENELE VIITOARE DE LA POL. LOCALA. CRED CA LUCRA LA S U B I E C T E . SAU SUPRAVEGHEA VIDEO VREUN AGENT (UNUL DIN CEI FOSTI 2 SEFI DE PIETE) DE LA MILITIE ADICA TOMA SI BUZIC SEFI DE SERVICU LA POL LOC TIMISOARA

  9. COJAN LIPSEA DIN PEISAJ SAU ARANJA EXAMENELE VIITOARE DE LA POL. LOCALA. CRED CA LUCRA LA S U B I E C T E . SAU SUPRAVEGHEA VIDEO VREUN AGENT (UNUL DIN CEI FOSTI 2 SEFI DE PIETE) DE LA MILITIE ADICA TOMA SI BUZIC SEFI DE SERVICU LA POL LOC TIMISOARA DOM . COJAN NU TE MAI BAZA PE I S T O R I E CA PROCURORII TINERI NU MAI AU STAPIN……..SI TU NU TE LINISTESTI

  10. Lasind la o parte disconfortul de trafic, inerent desfasurarii ceremoniei la orele diminetii, ceea ce trebuie remarcat este ca Timisoara, Administratia Robu, produce un frumos gest de atasament si de incredere la adresa industriei romanesti de tramvaie. Vizitind azi cele 2 unitati reabilitate, am stat de vorba cu persoane din conducerea celor 2 companii, de la Pascani si de la Arad. Tramvaiele nu sint doar reabilitate, ci chiar reprezinta un tramvai nou, cit se poate de onorabil ptr cele 2 companii care si-au dat mina in conceperea sa.
    Iar ceea ce e cel mai imbucurator, este ca ptr un asemenea tramvai reabilitat Primaria Timisoara a platit pe la 500.000 Euro / buc, fata de 1,3-1,5 mil. Euro /buc. cit costa un tramvai nou, livrat de firme europene consacrate. Asadar o utilizare judicioasa a banului public.
    Timisoara e mai atasata Romaniei si economiei romanesti decit pare…

  11. Sa-l ia naiba de dobitoc…sa vina sa vada cum circula tramvaiul 4 si cum statea lumea azi cate jumatate de ora si mai bine,in statie la 40 grade …si nu numai 4…face parada pt pensionari…ca doar aia i-l mai voteaza ca le da gratuitate pe mijloacele de transport in comun…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.