Implant pentru Refuz a început filmările la viitorul videoclip, „Seven Shades”, cu...

Implant pentru Refuz a început filmările la viitorul videoclip, „Seven Shades”, cu ajutorul fanilor trupei GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1171755546">

filmariimplant (26) [1600x1200]Marţi seara, fanii formaţiei timişorene Implant Pentru Refuz s-au adunat cu mic cu mare pentru a participa la filmările videoclipului „Seven Shades”, care va fi următoarea „poveste filmată“ din cel mai recent material discografic al trupei, „Cartography”.

Recent, Implant Pentru Refuz a lansat primul videoclip extras din album, piesa „Nori de gând” având parte de filmări şi fotografii din turneul naţional pe care muzicienii timişoreni l-au efectuat pentru promovarea celui mai nou album al lor. „Ţinem să le mulţumim în mod special tuturor fanilor care au fost alături de noi atât la naşterea acestui album cât şi la filmările pentru videoclipul nostru viitor. Ne pregătim pentru o vară fierbinte şi suntem foarte bucuroşi că vom avea ocazia să cântăm în deschiderea concertului Korn, care va avea loc pe 3 august la Arenele Romane din Bucureşti. La primele filmări pentru «Seven Shades» am avut parte de câţiva prieteni care au reuşit să creeze o atmosferă aşa cum ne-am dorit noi şi în scurt timp vom mai avea o sesiune de filmare în Timişoara“, ne-a declarat Octavian „Vita“ Horvath, solistul formaţiei Implant Pentru Refuz.

Filmările, care au avut loc în clubul D’arc, au fost pline de momente interesante, inclusiv acelea în care solistul trupei a devenit pentru câteva momente DJ de club. Evident, fundalul sonor de la faţa locului a fost piesa „Seven Shades”, dar au existat şi momente în care „Vita“ le-a oferit celor prezenţi şi frânturi din piese celebre, inclusiv porţiuni muzicale din visteria unor nume ca Human League sau Michael Jackson. Noul album al celor de la IPR, „Cartography”, a avut parte de o campanie de strângere de fonduri în urma căreia s-au adunat 7.165 de euro din partea fanilor, suma fiind mai mare decât cea pe care artiştii şi-au propus să strângă, adică 6.000 de euro. Înregistrările, reampingul, mixajul albumului au fost făcute în Timişoara, de către Attila Lukinich, la Dstudiopro, masterul materialului fiind efectuat de către Alin (Master) tot în Timişoara. Artworkul albumului este realizat de către Ovidiu „Tzutzu” Hrin de la Synopsismedia.com. Lansarea albumului „Cartography” a avut parte de un turneu naţional în cele mai mari oraşe din ţară şi culminează cu participarea ca „opening act” în cadrul concertului Korn ce va avea loc la Arenele Romane pe 3 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.