INEDIT Muzică, arte, jocuri şi voie bună la Pădurea Fermecată, un eveniment...

INEDIT Muzică, arte, jocuri şi voie bună la Pădurea Fermecată, un eveniment de 24 de ore în mijlocul naturii

0
DISTRIBUIȚI

padureafermecataEchipa NightlonG adresează o nouă invitaţie tuturor amatorilor de muzici electronice, la Pădurea Fermecată, un eveniment care se va debuta sâmbătă, 25 iulie, de la ora 21, la Liceul Silvic de la Pădurea Verde. „Este vorba de un eveniment în care încercăm să unim muzica cu artele, jocurile i voia bună, totul în mijlocul naturii. Este un proiect foarte drag nouă în care am pus mult suflet şi prin care încercăm să oferim o alternativă la evenimentele mainstream, cu trei scene desfăşurate în pădure, fiecare cu câte un reprezentat a unei zone care noi o considerăm relevantă în evoluţia curentului house/techno: Shaun Reeves ( Visionquest – Detroit), Claudio PRC ( Prologue Music-Berlin) şi Piticu(Sunrise-Bucuresti) care împreună cu mai mulţi artişti locali şi din ţară vor prezenta partea muzicală a pădurii fermecate. Pe lângă partea muzicală, decorul o să fie un mix dintre mai mulţi artişti atât din Timişoara şi din ţară, cu mai multe instalaţii, unele puse în valoare şi cu ajutorul unor proiecţii şi mapări 3D. La toate astea mai venim cu mai multe zone de relaxare în pădure, tot felul de activităţi, jocuri şi tot ce mai e nevoie pentru a avea o experienţă cât mai completă.


Mai mult, pentru că evenimentul este gândit să dureze 24 de ore, duminică o să avem o zi de relaxare în acest peisaj construit, cu mai multe sporturi de zi, jocuri de societate, bineînţeles muzică şi voie bună. Asta aşa să încheiem weekendul frumos“, ne-au declarat organizatorii evenimentului. Invitatul special al scenei cu numărul unu este Shaun Reeves, un nume legat aproape organic de cel al Visionquest – celebrul crew de DJ din SUA ce a adus în Europa sound-ul underground din Detroit. Petrecerile lor de la DC 10 Ibiza au adus pe insulă, nu numai muzica celor 4 colegi de ‘trupă’ – Seth Troxler, Ryan Crosson, Lee Curtiss, Shaun Reeves, ci şi filozofia realităţilor alternative ce stau în spatele label-ului cu acelaşi nume. Muzical vorbind, Shaun nu a fost niciodată iubitor al unui singur stil, pentru el muzica bună fiind principalul factor în selecţia pieselor care ajung în seturile lui. Showurile în cele mai prestigioase cluburi din lume, zeci de EP-uri şi remixuri precum şi colaborările cu Ricardo Villalobos, Tale Of Us, Seth Troxler, Miss Fritz sau Guti îl fac pe Shaun un artist de neratat. Alături de el vor mai mixa Prozacel aka ProzaK, Dargo şi Chriss Zahary. La scena doi, invitatul special este Claudio PRC, un reprezntant al stilului berlin techno. Modul lui experimental de a vedea techno-ul ,cumulat cu o foarte bună cunoaştere a trecului muzicii electronice au dus la un flux continuu de producţii emblematice din partea artistului începand cu 2007. Alături de el, la această scenă vor mixa Drummer In Cosmos, Bogdan Lazar şi Teluric.

Invitatul special al scenei trei este Piticu, alături de care se vor mai afla Greenhouse, Vladimirescu şi Widovski. Biletele pentru acest party costă 20 lei în avans (acestea putând fi procurate pe www.bilete.ro în oficiile Poştei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos). Biletele se vor putea procura şi la faţa locului la preţul de 30 lei până la ora 01 şi 40 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.