Înghesuială pentru tăierea panglicii la inaugurarea unui ștrand în vestul țării. Câți...

Înghesuială pentru tăierea panglicii la inaugurarea unui ștrand în vestul țării. Câți bani au fost investiți din bugetul local FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1326283257">

strandul-din-Hunedoara

Panglica tricoloră s-a dovedit a fi prea scurtă pentru numărul mare de oficialități care au ținut să fie prezenți astăzi la inaugurarea ștrandului amenajat cu bani de la bugetul local în Hunedoara.

Primarul Viorel Arion, prefectul Sorin Vasilescu și alți aleși locali s-au înghesuit umăr la umăr pentru a tăia panglica noului ștrand.

Conform zhd.ro, baza de agrement Corvina, întinsă pe o suprafaţă de 27.000 de metri pătraţi, reprezintă o investiţie de aproape două milioane de euro. Construcţia ei a început în urmă cu un an, în incinta Stadionului „Michael Klein”. Ştrandul din Hunedoara a fost construit de Acomin în imediata apropiere a Bazinului de Înot. Va avea o capacitate pentru circa 600 de persoane, are un bazin de peste 2.100 de metri pătraţi şi un bazin pentru de 108 metri pătraţi, la care se adaugă terenuri de agrement. Consiliul local a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului.

Deocamdată, vizitatorii bazei de agrement nu au avut voie decât să o viziteze şi să îi privească bazinele. Scăldatul va fi permis doar de miercuri.

Sursa foto: zhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.