Jungla din Piața Unirii: timișorenii își spală mașinile cu apă din rețea,...

Jungla din Piața Unirii: timișorenii își spală mașinile cu apă din rețea, materiale din șantier în curțile imobilelor GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1788697828">

masina spalata unirii (3)

În timp ce pietrarii au plecat „la coasă” după cum a anunțat cu ceva timp în urmă edilul Timișoarei, curțile interioare se pavează, bine intenționat, cu pietre identice ca și cele folosite în restul perimetrului. Șantierul din Piața Unirii a devenit un fel de stână fără câini, din care oricine se poate servi liber. Chiar dacă s-au montat camere de supraveghere în zonă, anumiți indivizi nu se sfiesc să își spele mașinile în mijlocul șantierului, folosind, fără să plătească, apa orașului.

De câteva zile, mai mulți muncitori pot fi văzuți lucrând atent la pavarea intrândului de la un imobil din Piața Unirii. Până și gurile de canal din gang au fost schimbate cu unele identice cu cele puse în piață de Romprest, firma care a care a câștigat licitația pentru reabilitarea centrului Timișoarei.

Întrebați, muncitorii care pavau, despre materialele folosite pe proprietăți private, chiar lângă locul în care ei muncesc, aceștia au ridicat naivi din umeri și au zis că ei sunt doar de două zile în acel loc și că nu știu nimic. Poate doar șefii lor.

Până la urmă am găsit și pe unul din șefii de șantier din Piața Unirii care spune că cei de la numărul 8 „au adus propriile lor materiale” și că chiar i-au anunțat, ca să nu fie discuții. Cum au făcut ei rost de piatră cubică uzată, identică cu cea din Piața Unirii, rămâne un mister. Șeful de șantier a încercat să îl elucideze: „tot orașul lucrează cu aceleași materiale, există aceeași sursă de pietre”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.