K-lu pregăteşte un set plin de surprize pentru acest weekend. Vezi unde...

K-lu pregăteşte un set plin de surprize pentru acest weekend. Vezi unde va mixa timişoreanul care promovează valorile cinematografice autohtone

0
DISTRIBUIȚI

kluTimişoreanul K-lu pregăteşte pentru zilele viitoare noi surprize, iar în wekend-ul acesta va susţine un set la The Note-ul situat în staţiunea Trei Ape, din Munţii Semenic, aflată între Gărâna şi Brebu Nou., în cadrul unui eveniment numit After Jazz Party. „Am avut parte de susţinerea fanilor în cadrul festivalului Electric Castle, unde a fost o adevărată plăcere să mixez şi unde m-am întâlnit cu mulţi oameni dragi. Săptămâna viitoare voi lansa ceva nou, dar până atunci îi invit pe toţi cei care vor să guste o porţie de muzici faine să vină la Trei Ape, vineri seara. Le promit tuturor că vor avea parte de câteva surprize“, ne-a mărturisit K-lu.


Pe numele său adevărat Alin Constantin, muzicianul a lansat recent o nouă melodie inspirată din filmele româneşti, de această dată piesa Ascultă conţinând scene şi replici din filmul Meandre, realizat în 1967. În cursul acestui an, două piese ale artistului timişorean au fost incluse pe compilaţia britanică Fused Funk Vol. 7, disponibilă pe site-ul junodownload.com. Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu este prezent pe scena electronică de zece ani şi promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din K-lu un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass-media. Albumul lui de debut, „Chestii, socoteli“, conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu, şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre. Sâmbătă, în aceeaşi locaţie va avea loc Vintage Music Night.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.