La Timişoara se lansează oficial „Vulpea deşertului”, cel de-al doilea album al...

La Timişoara se lansează oficial „Vulpea deşertului”, cel de-al doilea album al formaţiei Desant

3
DISTRIBUIȚI

Poza Comunicat Desant [1600x1200]Vineri 17 iulie, la Timişoara, va avea loc lansarea celui de-al doilea material discografic al trupei Desant, numit „Vulpea deşertului“.

Albumul este produs de Desant Factory, cu susținerea Kathrein România. Producția muzicală a fost realizată în studioul CatWorks de către Mihai MTZ Neagoe, grafica a fost efectuată de Radu Kopany, iar Rusty, ca și la primul album, a fost realizat de Stanislav Cebanenco. Discul, urmând direcția  primului album, este editat în format digipak și conține 14 piese. Un preview al pieselor poate fi ascultat aici. Spre deosebire de primul material, unde Rusty – mascota formației – are rolul de „stăpân al jocurilor” de noroc și nu numai, de această dată el întruchipează „Vulpea Deșertului” într-un mod metaforic, ce reprezintă de fapt omul modern care, vrea – nu vrea, trebuie să se metamorfozeze zilnic, aliniindu-se și adaptâdu-se la un cotidian și o societate care se află într-o continuă „deșertificare”.

„Trăim într-o lume în care încălzirea globală, degradarea conștiinței, lipsa resurselor naturale, poluarea etc.


sunt subiecte ce fac parte din viața noastră zilnică, fără să mai amintim de neînțelegeri, lipsuri, violențe ș.a.m.d. Într-o asemenea conjuctură ușor, ușor fiecare în parte împrumutăm din trăsăturile vulpii deșertului. Prin titlul albumului nu s-a urmărit nicio asemănare cu vreo personalitate din istorie, ci pur și simplu ne-am raportat la calitățile și caracterul animalului” , spune Alin Achim, liderul trupei. .

Desant Vulpea Desertului [1600x1200]„Simțim o mare împlinire că materialul a ieșit așa cum ne-am propus. Are dinamica pe care am dorit-o, ceea ce ne dovedește nouă, în primul rând, că începem să ne legăm din ce în ce mai bine și colaborăm tot mai ușor la piesele noi pe care le facem. Sperăm să placă produsul în amsablul său, deorece s-a muncit cu drag la el și abia așteptăm să îl împărtășim cu voi. Noi deja cântăm în concertele noastre câteva piese de pe albumul nou și ne bucură să vedem fețele plăcut surprinse ale publicului care nu ezită să le cânte cu noi. Până în momentul în care ne vom revedea la concerte: Be Rock with Desant!” transmite Mihai Dobrescu, din partea trupei.

Albumul poate fi achiziționat de pe site-ul formației, iar lansarea oficială a albumului va avea loc vineri 17 iulie, de la ora 17.00, la Viniloteca, unde toţi fanii formaţiei sunt invitaţi la o sesiune de autografe cu membrii Desant.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.