Liberalii fac din nou PARADĂ cu tema spitalului regional. Pe cine dau...

Liberalii fac din nou PARADĂ cu tema spitalului regional. Pe cine dau vina pentru nerealizare și ce promisiuni fac

0
DISTRIBUIȚI

spital (1)

Subiectul spitalului regional din Timișoara, intrat pentru o vreme într-un con de umbră, redevine unul fierbinte. După ce autoritățile au decis că doar Cluj Napoca, Iași și Craiova au nevoie de spitale regionale, politicienii din urbea de pe Bega au exploatat la maxim tema sensibilă pentru populație.

Unul din argumentele aduse în favoarea Timișoarei în încercarea de a primit bani pentru construcția unui spital a fost faptul că urbea de pe Bega reprezintă o locație importantă pentru pacienții din partea de Vest, care vin să se trateze aici de diverse afecțiuni.


Cu toate că argumentele și apelurile către București nu au dat roade, liberalii din Timiș nu au renunțat la speranță. Fost șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, europarlamentarul PNL Cristian Bușoi, a explicat în cadrul unei dezbateri pe teme de sănătate că „așa cum știți, încă nu au reușit să atragem finanțare pentru un spital regional la Timișoara. Este un proiect pentru viitor, poate împreună spre finalul acestui exercițiu financiar vom reuși să avem un spital regional la Timișoara, ținând cont de faptul că cea de-a treia locație este apropiată de București și are un spital bun de urgență, plus că nu are calitatea specialiștilor care sunt la Timișoara. Este posibil ca din viitoarele economii ale proiectelor ce sunt în derulare să luptăm ca să avem un al patrulea spital regional, care să fie construit la Timișoara, locație care sper să nu mai stârnească alte controverse”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.