Consiliul consultativ de cartier din Mehala vrea aquapark în zonă. Cum a...

Consiliul consultativ de cartier din Mehala vrea aquapark în zonă. Cum a răspuns primarul Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

aquapark primaria dudestii noi

Vești proaste pentru locuitorii cartierului Mehala din Timișoara. Aceștia au trimis recent către Consiliul Local Timișoara o adresă prin care cer ca în cartierul lor să fie amenjat un aquapark, explicând că zona dispune de infrastructura necesară și ar avea nevoie de dezvoltarea economică.

„Locuitorii municipiului Timişoara, prin consiliile consultative de cartier, susţin propunerea facută de consilierii municipali Dan Idolu şi Nistor Geană, de construire a unui aquapark în Timişoara, zona Ovidiu Balea – cartier Mehala.


Prin prezenta, consiliile consultative de cartier, în numele şi folosul locuitorilor municipiului, cer întregului consiliu local să aprobe proiectul şi investiţia” se arată în adresa respectivă.

Astăzi, actul a fost discutat în plen, însă primarul Nicolae Robu, susținător al proiectului aquapark-ului de la Dudeștii Noi, al primarului liberal Alin Nica, a părut reticent.

Robu a spus că „Timișoara necesită pe raza municipiului sau în vecinătatea lui un asemenea parc, pentru că la ora actuală nu avem noi timișorenii mari posibilități de distracție, dar trebuie să se țină seama de toate aspectele, de timpul cât va putea fi utilizat, de veniturile încasate, trebuie să se pună în balanță cu costurile. (…) Trebuie să spună specialiștii, printr-un studiu de fezabilitate. Eu am am cerut abordarea cu calm a lucrurilor, atunci când faci un obiectiv nu poți să faci o investiție fără să ții cont de amortizare, dacă costurile sunt foarte mari perioada este foare lungă și aici trebuie incluse costurile cu funcționarea. Nimeni nu este împotriva realizării unui obiectiv într-un astfel de loc fie că el este în Mehala sau în altă parte, cred că aici există un consens”.

Sursa foto: primariadudestiinoi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.