Major Deep – primul proiect deep house & nu disco din Timișoara...

Major Deep – primul proiect deep house & nu disco din Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Major-Deep-002Timișoara face muzică atunci când lumea are nevoie de ea. La finele anului trecut a apărut pe piață Major Deep – un proiect muzical avându-l ca fondator pe Francesco Delgado, unul din cei mai cunoscuți DJ și producător de muzică din zona de vest a României. Conceptul este unul îndrăzneț atât din producțiile muzicale care îmbină influențele deep & tech cu zona comercială de deep house, nu disco, future house, indie dance & tropical, cât și pe partea live, deoarece dj setul este acompaniat de live vocal și instrumente precum saxofonul, vioara și percuții.

Prima piesă Major Deep – „Painful” – a fost lansată de curând la Indiana Tones (Elveția) unul din cele mai promitoare labeluri din domeniu având artiști precum Nora En Pure, Mark Lower, Teenage Mutants, Matvey Emerson, Frey, Hot Sand și mulți alții. De altfel EP-ul este completat și de remixul lui Frey, unul din cei mai în vogă artiști ai momentului.

În prezent se pregătește lansarea piesei „Star Girl”, piesă care o are ca main vocal pe cunoscuta artistă din România Alina Giurgiu (fostă membra a trupei Jais) – recunoscută de clubberii romani datorită piesei „Unde ești” – hit pe radiourile nationale acum doi ani de zile.


Piesa „Star Girl” va fi lansată la unul din labelurile mari mondiale fiind considerată ca potențial nr. 1 în topurile europene.

Proiectul timișorean Major Deep este destinat să devină un brand mondial și datorită podcasturilor „Feelings” , DJ setul lunar care adună milioane de vizualizări pe YouTube și SoundCloud, două din cele mai mari rețele de distribuție de muzică din lume, fiind apreciat de oameni de pe întreg mapamondul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.