Veteranii de la Motorhead au făcut senzaţie la EXIT. Vezi cine a...

Veteranii de la Motorhead au făcut senzaţie la EXIT. Vezi cine a mai cântat în a doua zi a celebrului festival FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1017815236">

11692611_10153444426983698_1141273914240901905_nCea de-a doua zi plină a festivalului EXIT, care se desfăşoară la Fortăreaţa Petrovaradin din Novi Sad, a atras o sumedenie de spectatori timişoreni, mulţi dintre ei veniţi special pentru a asista la unul din cele mai interesante concerte ale manifestării, recitalul celor de la Motorhead.

Britanicii care activează din 1975 şi-au început concertul fix la ora anunţată (22.00) şi au trecut în revistă câteva din hiturile trupei, printre care s-a numărat şi o piesă de pe cel mai recent disc „Aftershock”. Legendarul solist „Lemmy” Kilmister a prezentat şi o piesă de pe următorul album al formaţiei, „Bad Magic”, care va apărea la sfârşitul lunii august, şi a fost aclamat la scenă deschisă de miile de spectatori care au ocupat perimetrul din faţa scenei principale. Deşi vocea lui Ian Fraser Kilmister nu mai e cea de altădată, spectacolul formaţiei care cântă rock and roll de patru decenii a fost unul de excepţie, iar mosh-ul creat de fani la faţa locului a fost unul impresionant. Membrii formaţiei s-au arătat foarte interesaţi de istoria cetăţii Petrovaradin şi s-au ridicat la aşteptările miilor de oameni care au venit special la EXIT pentru acest eveniment.

După Motorhead, pe scena mare a intrat Tom Odell, care a avut un success deosebit mai ales în rândul reprezentantelor sexului frumos, iar amatorii de drum and bass au avut mai apoi parte de setul susţinut de Goldie alături de MC LowQui. De un success deosebit s-au bucurat croaţii de la Brkovi, care cu al lor Turbo Punk Folk Wellness au reuşit să fie pe placul spectatorilor aflaţi târziu în noapte la Fusion Stage. Un alt concert memorabil a fost cel susţinut de americanii de la Terror pe scena Explosive. Hardcore-ul etalat de trupa din Los Angeles a fost gustat din plin de numeroşii rockeri care s-au îmbulzit la acest concert. Pe celebra Dance Arena sound-urile electronice au fost oferite de Kill The Buzz, Hardwell, Oliver Heldens şi Kolsch.

Sâmbătă şi duminică pe scenele festivalului EXIT vor urca, printre alţii, John Newman, Manu Chao La Ventura, Just Blaze, Martin Garrix, MK, Marko Nastic, Francesca Lombardo, Nuclear Assault, Milky Chance, Capital Cities, Faithless, Klangkarusell, Leftfield Live, Tale Of Us, Dixon, Fear Factory, Rambo Amadeus şi timişorenii Din Brad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.