Încă o veste devastatoare primită de Nicolae Ioțcu în arest. Vezi despre...

Încă o veste devastatoare primită de Nicolae Ioțcu în arest. Vezi despre ce este vorba

1
DISTRIBUIȚI

iotcu catuseArestat preventiv, săptămâna trecută, într-un dosar de trafic de influență, Nicolae Ioțcu a primit o nouă veste proastă. Aflat în arestul Poliției Timiș, președintele Consiliului Județean Arad a aflat că prefectul județului a semnat și emis, astăzi, ordinul prin care l-a suspendat din funcție.

„La Instituția Prefectului – Județul Arad a fost înregistrată astăzi comunicarea Tribunalului Timiș privind instituirea măsurii arestului preventiv față de Nicolae Petru Ioțcu, Președintele Consiliului Județean Arad.


Drept urmare, în baza prevederilor art. 71 alin. (1) și art. 108 alin. (2) din Legea 215/2001, Prefectul Județului Arad a emis un Ordin privind constatarea suspendării mandatului de Președinte al Consiliului Județean Arad, al domnului Nicolae Petru Ioțcu. Conform prevederilor art. 71 alin. (3) din Legea 215/2001, suspendarea din funcție durează până la încetarea stării de arest preventiv“, se arată într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Arad.

Nicolae Ioțcu este acuzat că „a pretins de la administratorul unei societăţi comerciale suma de 40.000 de euro, pentru a-și exercita influența în cadrul procedurii organizate la nivelul Consiliului Județean Arad, pentru atribuirea preferenţială a unui contract de achiziție publică privind «Furnizarea în leasing de echipamente medicale pentru dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad», în valoare de 1.600.000 de euro”, se arată în informarea DNA prin care se anunță punerea sub acuzare a liberalului.

1 COMENTARIU

  1. Domnilor, nu vă mai jucați cu cuvintele!
    Unde este caracterul devastator al veștii primite de Ioțcu?
    Suspendarea era un efect legal previzibil al arestării preventive.
    Nu mai folosiți cuvinte exagerate, pentru că, atunci când va fi ceva cu adevărat devastator, nu veți mai avea ce termeni să folosiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.