Nicolae Robu, VEŞTI BUNE legate de centrul istoric. Ce progrese anunţă la...

Nicolae Robu, VEŞTI BUNE legate de centrul istoric. Ce progrese anunţă la capitolul aprovizionare şi pe cine laudă

0
DISTRIBUIȚI

PIATRA CUBICA UNIRII01.JPG

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a oferit veşti proaspete în legătură cu lucrările de la centrul istoric, mai exact cu privire la completarea stocurilor de materiale necesare.

Edilul a precizat la finalul acestei săptămâni că „sunt foarte bucuros că ceea ce v-am spus că se va întâmpla pe parcursul acestei săptămâni, cu privire la centrul istoric, că vor veni transporturi de piatră, s-a întâmplat.


S-a făcut aprovizionare cu piatră pentru Eugeniu de Savoya şi Lucian Blaga, iar în weekend vor veni transporturi de piatră pentru Mercy. S-au făcut deja lucrări considerabile pe Lucian Blaga. Dacă avem piatră, aceste lucrări vor putea fi terminate în câteva săptămâni, chiar şi fără forţă de muncă numeroasă. Aşa cum sunt, se poate termina lucrarea până în luna octombrie, dacă aprovizionarea cu piatră merge bine. Am fost aseară pe şantier şi am văzut progrese pe Eugeniu de Savoya, care este aproape integral pavat în partea dinspre Bastion. S-a progresat mult, chiar şi în Piaţa Unirii stăm excelent, s-a ajuns în zona Domului, plus că sunt făcute cercurile destul de mari în toate cele patru colţuri ale pieţei, iar în partea de Sud a pieţei, de la sediul PNL până în partea cealaltă, este o continuitate de pavaj”.

Mai mult, primarul a subliniat că este nevoie ca oamenii să respecte munca maeştrilor pietrari, asta pentru că nu oricine poate sta vreme de opt sau zece ore pe zi în genunchi să cioplească piatra pentru ca realiza un pavaj. Robu a spus că meşterii sunt adevăraţi profesionişti care chiar şi fără studii superioare sunt experţi în domeniul lor de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.