Noi garaje vor fi demolate la Timişoara. În ce zonă se vor...

Noi garaje vor fi demolate la Timişoara. În ce zonă se vor face lucrări şi ce mesaj are primarul Robu pentru cei care sunt nemulţumiţi că nu vor primi despăgubiri

2
DISTRIBUIȚI

garaje complex

Pofta primarului Nicolae Robu de a demola garajele din urbea de pe Bega devine realitate. Cu fiecare zi care trece noi timişoreni aleg să renunţe la construcţiile în care îşi ţineau maşinile sau unde depozitau lucruri vechi şi murături, pentru a face loc muncitorilor contractaţi de primărie pentru a amenaja locuri de parcare.

Edilul-şef Nicolae Robu a spus că „alt grup de cetăţeni au înţeles că trebuie să renunţe la garaje, au fost cooperanţi astfel că am putut să mai scăpăm de o baterie între Balmuş şi Prezan. Vreau să le mulţumesc acestor cetăţeni pentru faptul că au înţeles această campanie de modernizare şi mai bună funcţionalizare a Timişoarei şi au fost cooperanţi.


Îi rog totodată să înţeleagă că noi avem nişte constrângeri în raporturile pe care le avem cu ei ca instituţie. Primăria Timişoara lucrează pe bază de contracte. Există două tipuri de contracte de pe vremea precedentei administraţii, pentru că eu nu am mai autorizat construcţia de noi garaje. Unele contracte sunt cu clauză de despăgubire la demolare şi contracte sunt fără clauză de despăgubire. Noi nu putem să acordăm bani dacă nu avem bază legală, chiar dacă înţeleg frustrarea oamenilor, care de altfel este normală. Acum se află în curs de demolare mai multe garaje de pe strada Uranus. Unele au fost golite deja, s-au luat uşile la toată acea baterie imensă de vreo 80 de garaje care vor dispărea şi astfel acea stradă va avea un aspect demn de un oraş cu pretenţii cum e Timişoara”.

Mai mult, edilul şef spune că recent a avut o reuniune cu locuitorii din zona Bucovina, unde primăria are în plan amenajări. O primă zonă unde se vor face amenajări este cea din jurul blocului E75 unde edilul spune că e jale. Dacă mergeţi acolo şi faceţi nişte fotografii veţi fi uimiţi în ce hal a rămas acea zonă de când au fost construite blocurile. Din păcate, e plin oraşul de aşa ceva şi acolo vor trebui să dispară garajele.

2 COMENTARII

  1. poate incepe lucru si la ceva cu adevarat imortant, precum largirea pasajelor Popa Sapca si Circumvalatiunii, sau constructia inca unui pasaj peste liniile de tren dinspre Bogdanestilor care sa uneasca partea de Sud-Vest a orasului. sa nu uitam, pasajul Michelangelo era proiectul precedentei administratii (oricat era ea de cu probleme), desi asta isi cam insuseste orice exista…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.