Noul Jaguar XE produs în Marea Britanie, echipat cu anvelope produse la...

Noul Jaguar XE produs în Marea Britanie, echipat cu anvelope produse la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Jaguar_Land_Rover_press_conference,_2014_Paris_Motor_Show_52 wiki

Anvelope de înaltă performanță produse la fabrica din Timișoara a companiei Continental vor fi folosite pentru echiparea modelelului XE al producătorului britanic de automobile de lux Jaguar.

Jaguar va folosi anvelope UHP (Ultra High Performance – performanță foarte ridicată), modelele ContiPremiumContact 5J și ContiEcoContact 5J, ambele cu dimensiunea de 17 țoli.


În cadrul acestui parteneriat, Continental Anvelope Timișoara va furniza 15.000 de anvelope din modelele menționate, începând cu anul acesta, însă doar după efectuarea testelor de către șoferii de la Jaguar pe autodromul MIRA din Anglia. Anvelopele vor fi destinate modelelor de automobile Jaguar pentru piețele din Europa și de la nivel global.

Mașinile Jaguar sunt produse de concernul britanic Jaguar Land Rover, companie aflată acum sub „umbrela” indienilor de la Tata Motors. Noul model XE a fost anunțat la Salonul Auto de la Geneva de anul trecut, a fost prezentat în septembrie 2014 la Londra și a intrat în producție în această primăvară, la uzina din Solihull a companiei, în apropiere de Birmingham.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.