O nouă cursă a rățuștelor, pe râul Timiș. Când are loc și...

O nouă cursă a rățuștelor, pe râul Timiș. Când are loc și ce poți câștiga

0
DISTRIBUIȚI

ratuste la apa la cursa ratustelor

După ce la Timișoara a ajuns să aibă o tradiție deja, Cursa Rățuștelor se mută la Lugoj.

Concursul de divertisment al anului la Lugoj are loc în această vară într-un cadru deosebit. Cursa Răţuştelor de pe râul Timiş va fi activitatea principală de pe urma căreia participanţii la Festivalul Saltimbanciada vor putea câştiga premii în bani sau de altă natură. Programată pentru duminică, 26 iulie, în ultima zi de festival, cursa va începe la orele 19.00 de pe podul pietonal dintre cartierul Ştrand şi piaţa agroalimentară „Timişul”.

Răţuştele care vor ajunge primele la linia de sosire, care va fi amplasată în vecinătatea Podului de Fier din Lugoj vor fi şi cele care le vor aduce posesorilor premii importante, iar cea mai rapidă dintre raţele galbene va valora nu mai puţin de 500 de euro, marele premiu al întrecerii.


Bilete pentru răţuşte se pot achiziţiona din şase locaţii de pe raza Lugojului, în curând un stand cu răţuşte de vânzare urmând să fie amplasat în centrul oraşului.

Preţul unui bilet pentru o răţuşcă este de 5 lei, iar dacă răţuşca aferentă biletului cumpărat iese câştigătoare, posesorul acestuia va primi premiul în funcţie de poziţia pe care a terminat jucăria cursa.

În acest an, Festivalul Saltimbanciada are loc în perioada 24 – 26 iulie, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt Vadim&Friends, Mircea Baniciu şi Trupa Taxi. Festivalul Saltimbanciada şi Cursa Răţuştelor de pe Timiş sunt organizate de Clubul Rotaract Lugoj, cu sprijinul Cluburilor Rotary şi Interact Lugoj, Primăria Municipiului Lugoj şi Consiliul Judeţean Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.