Oamenii cu suflet mare, încurajaţi să le dea o mână de ajutor...

Oamenii cu suflet mare, încurajaţi să le dea o mână de ajutor bolnavilor de cancer de la OncoHelp să nu se „topească” de cald în saloane. Cum poţi face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

sectia de ingrijiri paliative

Reprezentanţii Spitalului OncoHelp din Timişoara, în care sunt internaţi bolnavi de cancer din tot vestul ţării, au nevoie, din nou, de sprijinul oamenilor cu suflet mare. De data aceasta, unitatea medicală cere ajutorul comunităţii pentru a dota o secţie nouă cu zece aparate cu aer condiţionat. Aceste aparate nu reprezintă un lux, ci o necesitate pentru bolnavii care petrec mult timp spitalizaţi şi pentru care temperaturile extreme din această vară pot fi periculoase.

„Cred că nu este cazul să îți povestim despre cât de greu suportă un om sănătos temperatura ridicată, așa că vă puteți imagina cum stau lucrurile în cazul unui om bolnav.


De aceea, te rugăm să ne ajuți să le oferim bolnavilor de cancer din cadrul OncoHelp un strop de răcoare pe perioada tratamentului. Având în vedere faptul că toate saloanele sunt ocupate, nu putem muta pacienții din saloanele fără climă în saloanele prevăzute cu climă. Totodată, bolnavii nici nu pot să plece din spital, deoarece trebuie să își urmeze tratamentul”, a declarat Mihaela Ciotea, directorul de Dezvoltare al Asociației OncoHelp.

Companiile sau persoanele care doresc să ajute, pot fie să doneze direct aparatele, fie să facă donații în contul asociației, specificând «pentru aer condiționat»: RO65BTRL03601205607978XX ; CIF 17802939. O alternativă ar putea fi ca aparatele să fie împrumutate Asociației OncoHelp pe perioada acestei veri, până ce vor fi identificate fondurile necesare pentru achiziționarea lor directă.

În urmă cu câteva luni, oameni din întreaga ţară au fost, din nou, alături de pacienţii Spitalului OncoHelp şi au adus un strop de culoare pe pereţii saloanelor. Tablouri din toate colţurile ţării, ba chiar şi de peste hotare, au ajuns la OncoHelp, în urma unui apel devenit viral făcut de reprezentanţii spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.