Pasărea Rock zboară mai departe şi aduce un concert extraordinar la Timişoara....

Pasărea Rock zboară mai departe şi aduce un concert extraordinar la Timişoara. Cine a părăsit trupa

0
DISTRIBUIȚI

pasarearock-13-1024x768După succesul pe care l-au repurtat anul trecut în Timişoara, Pasărea Rock pregăteşte un nou eveniment special în oraşul nostru, care va fi inclus în cadrul turneului naţional pe care muzicienii îl vor întreprinde sub genericul Pasărea Rock Simfonic. În urma unui articol apărut în presa centrală în care s-a anunţat că doi membri ai trupei au părăsit trupa, am luat legătura cu management-ul formaţiei.

„Este adevărat că Vlady Cnejevici şi Teo Boar nu mai fac parte din proiect.


În locul lor colaborăm cu Sorin Voinea. Nu este adevărat că stăm degeaba, este adevărat că nu au fost prea multe apariţii, datorate în primul rând proiectelor personale ale componenţilor care anul trecut au fost lăsate deoparte, cumva. Avem un proiect nou la care s-a muncit foarte mult în primăvară. E vorba de „Pasărea Rock Simfonic”, proiect care a avut două prezentări. Vrem să facem un turneu în toamnă cu acest proiect şi Filarmonica din Timişoara este parteneră pentru cel puţin două concerte. Unul dintre aceste concerte va avea loc la Timişoara, un loc unde am fost primiţi cu căldură şi în care aşteptăm cu nerăbdare să revenim“, ne-a declarat Valentino Rudolf, managerul formaţiei Pasărea Rock. Anul trecut, formaţia Pasărea Rock a susţinut două concerte de succes la Timişoara. În luna decembrie, formaţia a cântat sub genericul „Timişoara Mon Amour“, acesta fiind cadoul pe care Pasărea Rock l-a adus Timișoarei și timișorenilor la ceas de pioasă aniversare: un sfert de veac de la eliberarea de comunism a primului oraș liber din România. Pasărea Rock se află în faza de finalizare a albumului.

„Ioji Kappl lucrează încă la orchestraţii pentru a mări programul. Noi am făcut cele două concerte cu Filarmonica din Ploieşti şi cu Orchestra Camerata Regală cu un repertoriu jumătate rock- jumătate simfonic. A prins extraordinar! Aşa că am hotărât să mărim partea cu Orchestra. Discul este aproape gata, mai sunt de pregătit două piese noi şi mai trebuie intrat în studio şi înregistrat. Probabil că nu va apare anul acesta din cauză că nu vrem să ieşim cu două produse în acelaşi timp“, a mai adăugat Valentino Rudolf, managerul formaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.