Pavel Bartoș, actorul lansat la Timișoara, își deschide propria casă de producție....

Pavel Bartoș, actorul lansat la Timișoara, își deschide propria casă de producție. Ce planuri are pentru viitorul apropiat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

pavel-bartos-600x423Actorul Pavel Bartoș plănuiește să își lanseze propria casă de producție. Deja a făcut primul pas, deschizându-și un canal dedicat pe Youtube.

Casa de producție a fostului actor de la Teatrul Național Timișoara și Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara, în prezent vedetă Pro TV, se va numi Comic Entertainment, scrie Pagina de media. Pe Youtube actorul a postat deja două filme scurte, o parodie pentru Eurovision, și prima parte dintr-un clip mai amplu, „Cină romantică”. Bartoș le-a spus jurnaliștilor de la Pagina de Media că a fost împins spre acest proiect de colegul său Smiley.

„E un proiect pe care mi-l doresc să fie de viitor și să lansez astfel pe «orbită» casa mea de producție, care chiar așa se va numi: Comic Entertainment. Mă voi axa în primul pe producția de filme, fie că vor fi de scurt metraj sau de lung metraj, vom vedea, dar sper să avem și producții de televiziune. Bineînțeles că nu vor lipsi și producțiile din sfera teatrală.


Deocamdată sunt axat pe producția online și încerc să dezvolt canalul personal de YouTube: Pavel Bartoș. Am ales să îl lansez în nota cu care i-am obișnuit pe spectatori. Adică să creez, pentru început, un personaj mai haios și să văd în ce măsură personajul respectiv este plăcut sau dorit de către public, astfel încât să-l dezvolt într-un proiect de cinema. Mai precis, un film de lung metraj. Mi se pare o oportunitate acest canal de YouTube și într-un fel vreau să fiu pregătit pentru ce se va întâmpla, încotro va merge și, mai ales, ce formă va lua divertismentul (mai ales cel de televiziune) în următorii ani! (…) Deocamdată totul este la un nivel de căutare, de glumă, de aşa-zisă «distracţie», dar totul îl facem cu maximă seriozitate şi sper că în timp totul să capete amploarea dorită. Aşa că din toamnă, cum ar veni, va începe o mică «stagiune», adică pe undeva în septembrie sau octombrie să începem un alt șir de producții de genul acesta, de filmulețe mai scurte. Sper că în toamnă să ajung la performanța ca o dată pe săptămână să ofer un produs celor care mă urmează pe acest tip de canal, deşi este foarte greu”, a declarat actorul.

El joacă în film un personaj pe care l-a inventat în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”, în care a concurat.

Sursa foto: Pagina de media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.